bugün

ilişki tavsiyeleri

gerçek bir piç kız olarak, diyorum ki hayatım boyunca kendi halinde, fazla sivrilmeyen, sessiz sakin efendi adamlardan hoşlandım. cidden bak. hep böyleydi. mesela ilkokulda bir cihan vardı. sarışın mavi gözlü yakışıklı birşeydi. ben onu hiç sevmezdim. tüm kızlar buna hastaydı. çok yaramazdı. feci yaramazdı ya. tembeldi de. diğer erkekleri örgütleyip kızlara komplo kurmalar falan. bak çocukluğumdan anlatıyorum ha.

ondan ilk şöyle hoşlanmıştım. şimdi milleti örgütlüyordu bu at ağızlı. ama olay kızların saçını çekmeye, vurmaya geldi mi bunu yapmıyordu. sonra sonra bunun arkadaşları buna 'süt çocuğu' diyince öğretmene söylemişti. "ya bana süt çocuğu diyorlar örtmenim." öğretmen niye diye sorunca da, "kızlara vurmuyorum diye örtmenim." demiştim. hay allah'ım ya. hahaha. bende ondan bu cümlesinden sonra hoşlanmaya başlamıştım. tabii millet paldır küldür sevgili oluyordu. aşık oluyordu. bende çok geç gelişti bunlar nedense. hep babaannem yüzümden. yaktın lan beni Meliha hanım. aşk hayatıma darbe indirdin. herneyse.

cihan piç görünümlü efendi bir erkekti. ve ondan hoşlanmıştım. ama o yaşta bunu bilmiyordum tabii. 8 yaşındayım ya. miniciğim. şimdi 25 yaşında at gibi bir kız olarak tutar öperim hoşlandıysam.

ilk giri hoşuma gitti baya. hissedilerek yazılmış. ve öyle bir durum da cidden var. efendi hatunları piç erkekler çekiyor. piç hatunları efendi erkekler çekiyor. karşı cinsim içinde aynı şeyi söyleyebilirim.

sözümüzün özü. taktik maktik, tavsiye vermek, şekil şükül yapmak; gönül ilişkilerine gelmez. zaten yapılmaması gerekir. o tavsiyeye uyunca kendi benliğinizle sevmiş olmuyorsunuz, bir kural ve kaide içerisinde sevmiş oluyorsunuz. suyu dört duvar arasında tutmak gibi düşünün. duvar yıkılınca su yerini(yarini) ıslatır ama doyurmaz.

o yüzden su gibi olacaksınız, önce çise olup yağacaksınız. sonra dere olup usul usul çağlayacaksınız. sonra sel olup ırmağınıza akacaksınız.

babasını satim romantikliğe bak. ay lav yu kendim.