bugün

erkeksi bayan buse vs behlul denen cocuk

an itibariyle başlayan değişik bir tartışma. olay şöyle cereyan etti:

neredeminikyavru nickli yazar erkeksi bayan buse'nin nickaltına komik bir görsel attı. şakalaştı. erkeksi bayan buse de bu duruma ayak uydurdu ve yine komik bir şekilde cevap verdi. buraya kadar bir problem yok.

hemen ardından behlul denen cocuk (turuncuuu) nickli yazar; "dedikodu sever bir arkadaş. ben demiyorum, öyle duydum." şeklinde bir entry girdi. kendisini dedikodulukla itham etti.

erkeksi bayan buse ise kendisine "öyle duyduysanız siz de benim dedikodumu yapmışsınız demek ki ne hoş bir ortak nokta." şu şekilde fena bir laf soktu. güzeldi yalan yok.

ardından bu cevabı gören behlul denen cocuk entrysini editleyerek; " ironi yaptım be canım, seni tanıyan birini bile tanımıyorum. nerde dedikodu var oraya yazıyordun ordan biliyorum. ben kendim diyorum yani. öyle falan duymadım." dedi.

burada demek istediği "kimseden duymadım, ironi yaptım dedikoducu olduğunu yazdıklarından gördüm" idi.

erkeksi bayan buse ise bu lafın altında kalmadı ve o da entrysini editledi. şöyle yazdı:

"a aaa görüyor musun sen şu işi aynı başlıklarda dedikodu da kovalıyormuşuz. demek senin ironin benim de yaptığım geyikler anlaşılmıyor be hanım abla olsun. herkes kendine en mükemmel zaten. sen çok laf sokmaya uğraşma. sal herkesi mutlu yaşa."

erkeksi bayan buse burada şunu demek istedi: " yaşlısın, bana laf sokmaya çalışma, seni rezil etmek istemiyorum". ben şahsen bunu anladım. gerçekten ağır oldu.

ama behlul denen cocuk da aylarca kpss için türkçe paragraf soruları çözmüş biri. bunun altında kalmadı ve şöyle uzunca bir yanıt verdi kendisine:

"ben mutluyum zaten mutsuz olanlar sen gibi laf sokanlar. ılk lafı sen soktun demek istediğim bir yazar. yoksa ben seni tanımıyorum bile. kendinle yakından uzaktan alakan olmadiğı bir yerde bana laf atmıştın. ordan hatırlıyorum bu nicki. başka bir olayım yok. sen de çık bi hava al hemcinslerine burada sallayacağına. ben zaten bana saranlar dışında salmışım insanları."

peki bu son yanıtta verilmek istenen mesaj ne? o mesaj şu: "ben zaten mutluyum, bana laf sokmaya çalışan insanlar mutsuz. sana kinliyim, bana önceden laf atmıştın unutmadım. he aynı zamanda asosyalsin, çık biraz hava al millete burada bulaşacağına. yakında salladığım insanlar arasına katılacaksın zaten".

yani ben bunu anladım şahsen. başkaları nasıl yorumlar bilmiyorum. manası çok derin.

açıkçası bu laf sokmaların sonu nereye varır, nasıl neticelenir bilemiyorum. büyük bir kavga mı olur yoksa sanatsal, kibarca laf sokmalara devam mı edilir yoksa geri vites mi yapılır göreceğiz.

başlık burda. gelip görüşlerini bildirebilirler. buyrun lütfen.