bugün

akp türkiyesi

2000 yılında evlerde buzdolapları da yokdu, demi? bak o çok önemli. "icraatin içinden" de o atlanmış.
https://www.youtube.com/watch?v=4ZOH2z24xDc

6 yıl içinde memur maaşıyla ev almış da. babası ev için 30 çalışmış da. eskiden memura ödenilen saadece kıdem tazminatıyla, emekli ikramiyesiyle millet ev alıyordu ev, iş kuruyordu. şimdi anca dandik bir araba alırsın. o da şimdilik ha. saraylı tayyib bey şimdi de gözünü ona dikti, bir iki yıla o da gidecek. haberlerden takip edersiniz.

amcası bakanlıktan çıkar torba satarmış. allahaşkına bu ülkede hayatında pazarda ayrıca bir torba satıcısına denk gelen bir kişi bile var mı? limon de, defter falan de bari!

2008'de bu akp sosyal güvenlik reformu altında öyle bir ekonomik düzenleme yaptı ki, şu an ülkenin büyük bir bölümü emeklilik primi ödedikçe, emeklilik maaşı düşüyor! dünyanın hiç-bir-ye-rin-de prim ödedikçe emekli maaşı düşen bir ülke yok. bak 12 yıl olmuş, lafı bile edilmiyor. deveye diken yaranıyor demek ki.

ülke bombok bir tek adam yönetimine evrilmiş, meclis sembolik bir şekle dönüşmüş. şu an türkiye yönetimi şekline demokratik ülkelerden çok saddam-kaddafi rejimlerine dönmüş. hâlâ bu ne akp güzellemesi arkadaş.