bugün

olgun kadınların huzur vermesi

Her konuda olgun olmak mümkün değil. Bence insanların sorunu bir bütünlük arıyor olması.

Ben öyle böyle karakterlerden biriyim. Korkunç huysuz ve ilginç şekilde uyumlu olabiliyorum. Bazen çok konuşuyorum ama bazen 4 gün kendi hayatıma dalıp hiç konuşmuyorum. Genel anlamda çok soğukkanlı biriyim ama beni heyecanlandıran ve kontrolü yitirmeme neden olan şeyler olabiliyor. Öfkemi sakinliğin arkasında saklıyorum. Bazen çok gülüyorum ve bazen komik mi ifadesi ile geziyorum.

insanım. Her an iyi, her an sosyal iletişime hazır ve doğru kararlar vermem beklenemez. Bazen koşarım, bazen düşerim, bazen kalkmam, bazen hiç düşmemiş gibi davranırım. Bazen çok severim bazen sevmem. Bazen cok sarılırım, bazen dokunulmasına bile tahammül edemem. Hep bir uçtan bir diğer uca koşarak yaşıyorum ve bana sorarsanız normal olan bu. Hayatın bir dengesi yok, ben nasıl dengeli olabilirim? Hayat beni sürekli oradan oraya atıyor. insanlar zaten binlerce farklı karakter, farklı hayat. Nasıl her hayatın içinde aynı karaktere sahip biri olarak kalabilirim?

insanların genel anlamda sorunu şu. Şöyle deniyor. insanları olduğu gibi kabul edin. Olduğu gibi denilen şey ise aslında onu tanımaya başladığınız, sizi sevdiği ve çok önemsediği o zamanlar gibi kabul edin. Bence insanlar bir insanı o an nasıl davranıyorsa öyle kabul ettiği zaman başarıya ulaşacak. Bence insanın olgunluğu işte tam olarak burada başlar.

Haliyle olgunluk biraz bizimle ilgili, bazen sadece karşı tarafla ilgili değil.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar