bugün

15 yıldır ülkeyi yönetip hala chp yi suçlamak

şeytan hilesidir. hemen ağzından köpükler saçma bak az dinle. şeytanın amacı ne ? kötülüğü yaymak ve insanları yoldan çıkartmak. iyi olan bir şey için "şeytan sağ olsun" gibi bir şey söylenir mi ? asla. söylettirmez yani amacına maksadına ters düşer.

şimdi bunu al tam tersine çevir. iktidar iyi olan ne varsa hiçbir alakası olmasa bile anında alıp sahipleniyor değil mi. akıllı telefonlar bizim dönemimizde geldi ne bileyim teknolojinin getirisi olup hayatımıza giren her şey dahil iyi olan işe yarayan her şeyi alıp bunu biz yaptık bizim sayemizde oldu diyor. bu iyi olan şeyler en fazla 100 tane iken peki kötü olan milyonlarca şeyi ne yapıyor ? cehape yüzünden deyip üstünden atıyor. seçmen kitlesi de o kadar tuhaf ki en son 1950 li senelerde iktidar olabilmiş chp ye sallıyor onları suçlu belliyor.

velhasılı bu kadar ayakta uyumaya meyilli seçmen varken adamlar baş örtüsünü de kullanır dini de kullanır 12 sene yan yana yürüdükleri tiplere düşman olup sanki 12 senedir onları besleyen büyüten kendi değilmiş gibi muhalefetin sırtına da atar pkk ile masaya oturup sonrasında herkesi pkk lı da ilan eder. yaparlar yani adamlara çok da kızamıyorum çünkü ayakta uyumaya bu kadar hevesli insanlar bizim emrimizde olsa belki biz de bu yollara girerdik. ancak rabbim bilir burasını tabi paralel evren falan yok malum. bu kitle bizde olsa bizlerde yapardık belki.