bugün

ülkemiz imam hatip neslinin gayretleriyle yaşıyor

yav he he dediğim başlık. siz bunları kız erkek diye ayırıyorsunuz. afedersin bunlar boka toplanmış sinek gibi grup halinde geziniyor ortalıkta. yirmi kişilik kız grubu. ya da 10 kişilik erkek grubu. karşı cins mi? ayyy kocccaaa, ya da ayyy karrrııı.
imam hatipte yetişen gençlerde şunu farkediyorum. onlar hayatı kadın ve erkek ilişkileri olarak görüyorlar. yazık. sen Allah'ın biz insanların ahlakı için gönderdiği kuran'ı tavaf et. ama hayatı yalnızca kadın erkek ilişkileri olarak gör. ne kadar basit. halbuki kitapta diyorki düşünmezler mi? akletmezler mi? görmezler mi? yani kitap diyorki bilimin sorduğu soruyu sor. neden? inan demiyor. neden diyor? lafı kıvıran dansöz olsun.
siz çocuklara neden sorusunu sordurmadan inan diyorsunuz. sonra da onlardan corona için aşı üretmesini bekliyorsunuz. hahahah. işte islamın düğüm noktası. inan dur. allah yarattı. inan. kalbinde hisset. hikaye resmen. bak ben inanıyorum. ama soruyorum da. nasıl daha iyi bir dünya olabilir diye? gençlere soru sordurun soru. inan demeyi bırakın. soru soran genç düşünen gençtir. üretmek isteyen gençtir.
ha işinize gelmiyor olabilir. imam hatipliler harikasınız diyince, onlar da ülkeyi kalkındırdıklarını düşünüyordur o ayrı. bu da sizi daha çok diyanet işleri başkanı yapıyorsa ben sözlerinize inandım.