bugün

chplilerin kendini ahlak timsali sanması

sırf bir partiye oy veriyor diye kendisini dindar ve cennete gidecek birisi olarak görmek sadece bu topraklara mahsus bir aptallıktır. ahlaktan bahsedenlere bakıyorsun bir tanesi sürekli eşini aldatma peşinde koşan sahte muhafazakar.. bir diğeri her bulduğu fırsatta anal fantezilerini kaleme döken bir tip. bir diğeri hırsızlık yapanları avuçları patlayana kadar alkışlıyor. bir diğeri sabahtan akşama yalan haberler paylaşıp provokasyon kovalıyor. bir diğeri çoluk çocuğa tecavüz edilen kursları savunuyor..

yani ne bileyim lan en azından bana tuhaf geliyor bu durum. eşini her fırsatta boynuzlama hayalleri kuran ve fırsatını bulunca fırsatı kaçırmayan birisi mi ahlak timsali yoksa eleştirdiği ve seceresi bilinmeyen chp li mi ?

--spoiler--

henüz ellerine fırsat geçip de ülkeyi soyamadıkları için kendilerini dürüst, ahlaklı ve erdemli sanan mirasyedi zihniyetinin içinde bulunduğu komik durum.

--spoiler--

tanımda bu şekilde. yani diyor ki ; henüz fırsatını bulamadılar ama bulsalar bizim gibi hırsızlığın dibine vururlar kesin..