bugün

homoseksüel ilişki

Turklerde homoseksuellik hususi olarak samanda ve cevresinde gorulurdu.

Saman, toplumun, durtuleri guduleri "en onlenmis"(eng.suspenseful) kimsesiydi. Acgozluluk, hirs gostemez durtusel, gudusel davranmazdi. O ruhani bir alemde yasar esrime ile boyutlar arasinda gezebilirdi.

Saman yer gogun katlarinda yolculuk ederken davuluyla ritm tutar bir yandan da hayvan donlarina burunerek karsilastigi zorluklari asar, kotuluge neden olan gorunmezleri arardi. Tum davranisi bir gosteri havasinda gecerdi. Herkesin sakindigi kotu enerjinin kaynagiyla yuzlesmekten kacinmazdi. Gercek samanlar disidir. Erkek saman da disi memelerini simgeleyen taki ve giysiler giyinir.
Erkek saman bazen kitleden uzak kalir, icine doner ve sonra dag tepesindeki gol kiyisisnda bir "balik dogurmus"tur. Kadina donusur, bir erkek arkadas edinip tekrar erkege donusebilir. Kadin samanlarin da kiz arkadas edindigi olur. Saman icin boru, yilan, kartal, serce, erkek,kadin olmak olagan hatta siradandir. O bilincin tum boyutlarini ve katmanlarini bilir, dusuncesi ozgurdur.

Hristiyan,mohammadi,yhd etc semitik alemde bir alemde adeta bir tahteravalli uzerinde kisili kalmis zamene toplari dersek. Top kimdir kime denir?
Disiyi taklit etmek isteyen erkegin en buyuk farki veya avantaji veya noksani bir dol yatagi, rahmi olmamasidir. korumaya gudulendigi bir cenin de olmayacaktir, hatta testislerini aldirmaya, kestirmeye vardirabilir isi. Bunun yaninda disi olmak icin her yola gelebilir. Iste bu bugunun topudur. En iyi muameleyi toplar eder.