bugün

ayrılıkçı türkler

Arbutus unedo ile bu konuyu 6-7 yıl önce hararetli şekilde tartıştığımız oldu. Ben ayrılıkçı Türkler olayına şiddetle karşı çıkıyordum. Başlığı 2 gündür takip ediyorum yine kısır bir tartışma oluyor. Arbutus unedo böyle düşünüyor ve çeşitli argümanlar ile düşüncesini destekliyor.

Bana kalırsa olacak olan zaten bu. Türkiye önce birleşip sonra ayrılacak. Otonom/özerk yönetim ve sonrası bağımsızlık olacak. Ben ayrılıkçı Türkler başlığında unedo ya karşı çıkarken de bunu söylüyordum şimdide söylüyorum. Türkiye nin bütün olarak kalması imkansız.

AKP hükümetinin 17 yılda getirdiği noktada bu zaten. Devlet devlete düşman olmuş millet millete. Hangi birlikten hangi toprak bütünlüğünden bahsediyoruz?

Bir batılı Hakkari de Van da Şırnak ta yaşamayı asla düşlemiyor oradaki izmir i istanbul u düşlüyor oralarda yaşamak istiyor. istanbullu Bursalı izmirli asla gitmediğin gitmek istemediğin yerler için çok iddialı konuşma.

diyarbakırlı arkadaş eski saldırayterk isimli arkadaş mı merak ettim. Onunda fikirlerine saygı duyuyorum ama geçerliliği kalmadı.

Selamlar.