bugün

atatürk döneminde çin e yerli aşı gönderilmesi

Boklu badeli götlerinden sahte tarih uydurup, gerçek tarihi resmi tarih diye karalamaya çalışan aşağılık yobazların götüne giren yardımdır.

Hani atamızın döneminde memlekette bilim, üretim filan yoktu? Ulan 11 milyonluk ülkeyi üç yüz küsur doktorla devraldı be! Üniversite desen, üniversite demeye bin şahit ister, dar ül fünun vardı, o kadar... Bina diksen hangi kadroyla eğitim vereceksin?

Milli Aşı enstitümüz kimin iktidarı döneminde kapatıldı, arazisiyle ne yapıldı, bu işlerde menzilcilerin rolü neydi yazayım mı?

Neylersin ki yobazda utanma yoktur. Bu sefer de diyorlar ki yardım yapılmış olabilir ama Çin bize beleşe bir şey vermedi. Vermediyse onların ayıbıdır hülen!

Sonra diyorlar ki Çin Uygur kardeşlerimize zulmediyor, neyin yardımı? Len cahil, yardım 1937de yapıldı, o tarihlerde Çin türlü emperyalist devletin işgali ile başa çıkmaya çalışıyordu. Üstelik uygurlar konusunda o kadar hassassanız, oy verirken bu hassasiyetinizi göz önüne alın. Çin'in yaptıklarına hiç ses çıkarmayan sizin iktidarınızdır.

Sonra diyorlar ki maden Atatürk Çin'e yardım etti, erbil'e yardım etmemize neden laf ediyorsunuz? 1937'de Çin'in bize bir kötülüğü yoktu ama barzani iti yapmadığı kötülüğü bırakmadı da ondan ülen! Üstelik türkiye'de kolera salgını da yoktu o sıra. Yani atamız kendi halkını ihmal edip, birilerinin Aferinini almak için yardım yapmadı.

Uzattım, kusura bakmayın... Derdim şu ki pislik yobazların her boş lafına, her iftirasına vereceğimiz cevap vardır ama onlar ortaya koyduğumuz gerçeklere cevap veremezler, cümle alem bir kere daha görsün istedim.