bugün

hiç seks yapmamış yazarlara nasıl olduğunu anlat

Bak yazmayacaktım. Valla bak. Ama başlıkta 1 kere bile öpüşmediğine emin olduğum kişiler sallamış da sallamış. Çok güldüm.

Neyse hadi biraz insani bir şeyler söyleyeyim.
Şimdi gençsin, o yaşa kadar böyle bir şeyin kesinlikle yapmaman gerektiğine, hatta öldürülmene yol açacağına, bütün dinlerin lanetlediği ve yasakladığı, seni dünyadaki en ahlaksız kişi yapacağına inandırılmışsın. Çünkü senin coğrafyanda bu her şey. O kadar büyük bir şey ki. Sen kirli olacaksın, namussuz olacaksın, o kadar büyük bir şey. Tabiki bunun baskısı altında geçiyor ilk gece. Aklında sürekli bu var. Ben şöyle kötüyüm, böyle ahlaksızım. Tam olarak ne olduğuna odaklanamıyorsun bile.

Bittiğinde ise, aslında hissettiğin her şey çok gülünç geliyor sana. Çünkü bu yaşa kadar her şey olduğuna inandığın o olay, gözüne o kadar küçük geliyor ki. Gerçekten bu olamaz diyorsun ama aslında o kadar. Cidden o kadar. Öyle bambaşka galaksilere falan uçtuğun bir ortam değil sevgili ergen arkadaşım, hatta o kadar basit bir şey ki, uzun zaman inanamayabilirsin.

Sonuç olarak her şeyi akışına bırakın. Sevdiğin biriyle sevişiyorsun diye ne sen ahlaksızsın, ne de karşındaki. Bunu anlamanızı tavsiye ederim. Yoksa yazık oluyor, suçluluk duygusundan hiçbir şeyin farkında olmuyorsun.

Bu arada fantezi hikayeleri anlatamadığım için kusura bakma ergen arkadaşım. Kafamdan hikaye uyduramadım.