bugün

hiç sevgili olmadan 25 yaşa gelip gençlğin bitmesi

Kadın değerli doğar, el üstünde tutulur. Erkeğin böyle bir lüksü yok. Siz kendinizi inşa edip değerinizi kendiniz yaratmak zorundasınız. Bahaneleriniz, başınıza gelenler kimsenin sikinde olmaz. Kimse size sempati göstermez. Bir erkek başardıkları kadar kıymetlidir. Boş durmayın.

20'lerin başında problemin kadınların seni siklememesi olur. 30'ların başında problemim kadınların seni rahat bırakmaması.
çok çalışın beyler. Asla şikayet etmeyin. Şartlarınız ne olursa olsun yalnızca kendinizle yarışın. Kendinizi geliştirin ve iyi para kazanın. Şimdi yüzünüze bakmayan kadınlar; başarılı, kendini yetiştirmiş bir adam olduğunuz zaman instagram storylerinize kalp malp atmak için sıraya girecekler. O zaman da distraction istemediğinizden siz onlara bakmayacaksınız ahah. O yüzden kadınların peşinde madara olmayın ve kendinizi geliştirmek için, dün olduğunuzdan daha iyi bir adam olmak için götünüzü yırtana kadar çabalayın... Başarılı, kaliteli, kendini iyi ifade eden, hayallerini gerçekleştiren bir adam olmanın hazzını size hiçbir kadın veremez.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar