bugün
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor7
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- sözlük kızlarının kombinleri16
- tai lung52
- ne kadar yaşlısın19
- ben gökten inen ekmeğim5
- ankete gelin beyler27
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- azerbaycan2
- sarapci koala40
- ilk buluşmada hesabı kim öder2
- terörsüz türkiye5
- kızarmış ekmek10
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- kendine yabancılaşmak10
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- gürcistan6
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- beypazarı2
- çam kolonyası2
- narsist kişilik bozukluğu2
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- 26 ağustos 20262
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak2
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- sevmediğiniz yazarlar14
- reis5
- iskoçya4
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- temu'dan giyinmek4
- yasak elma2
- mecburi eğitim meselesi3
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- 26 ağustos 2026 madencilerin saray'a yürümesi2
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- bikini3
- bir soru sor7
- her dönerin adamı5
- allah belanı versin deyince keşke verse2
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- şarapçı koala'nın siyasi görüşü2
- ben de reise oy vericem13
bugüne kadar hiç bi "adam"la sevişmediğim için kişisel gözlemim yok ama bu tarifin biraz şehir efsanesi olduğundan şüpheleniyorum. filmlerde falan da görüyoruz gerçi ama..
çünkü sevişme ardından temizlenmesi var, çiş etmesi var.. çok zor seviştikten sonra şak diye dönüp uyumak. bi de bu tip sahneleri hep yabancı filmlerde görüyoruz. adamların temizlik anlayışı bizimkiyle yüz seksen derece zıt. onlar kirletip sonra sık sık temizleme üstüne kurulu bi temizlik alışkanlığına sahipler, biz kirletmeyip daha seyrek temizleme.. şunu diyorum yani,
o filmlerde adamlar sevişme sonrası hiç temizlenmeden şak diye uyuyorlar ama nevresim de çarşaf da batıyor spermle, vajinal sıvıyla.. ama işte adamların alışkanlığı sayesinde hemen o çarşafı nevresimi atıyorlar makineye.. bizse kirletmemeye kasıp mümkün olan en uzun süre aynı çarşafları kullanıyoruz. bizim etrafı kirletme lüksümüz yok.
bi de seviştikten sonra hemen uyumak için adamlar giyinmiyorlar da.. zaten filmlerde bi başka göze çarpan detay da adamların paso çıplak yattıkları. e yaz günü değilse ben çıplak falan yatamam acaip rahatsız olurum. eminim bu memleketteki çoğu insan da böyle.. biz pijamasız dal taşak yatamayız mümkün değil.
o yüzden bu "seviştikten sonra kıçını dönüp yatan adam" da zaten bizim kültürümüze yabancı, batı menşeili dergilerde tanımı yapılan adamlar için uydurulmuştur. hele o uyku arasında uyanıp sevişip tekrar uyuyan adamlar falan bizim ülkeden asla çıkmaz. ha tamam uyku arasında uyanıp sevişiriz doğru, ama onun sonrasında bile şak diye uyuyamayız.
hepsini geçtim.. biz mastürbasyondan sonra işemesi gerektiği bilgisi kafasına kakılarak büyümüş bi milletiz. seviştikten sonra çişini etmeden kim rahat rahat uyuyabilir lan, daha neler..
çünkü sevişme ardından temizlenmesi var, çiş etmesi var.. çok zor seviştikten sonra şak diye dönüp uyumak. bi de bu tip sahneleri hep yabancı filmlerde görüyoruz. adamların temizlik anlayışı bizimkiyle yüz seksen derece zıt. onlar kirletip sonra sık sık temizleme üstüne kurulu bi temizlik alışkanlığına sahipler, biz kirletmeyip daha seyrek temizleme.. şunu diyorum yani,
o filmlerde adamlar sevişme sonrası hiç temizlenmeden şak diye uyuyorlar ama nevresim de çarşaf da batıyor spermle, vajinal sıvıyla.. ama işte adamların alışkanlığı sayesinde hemen o çarşafı nevresimi atıyorlar makineye.. bizse kirletmemeye kasıp mümkün olan en uzun süre aynı çarşafları kullanıyoruz. bizim etrafı kirletme lüksümüz yok.
bi de seviştikten sonra hemen uyumak için adamlar giyinmiyorlar da.. zaten filmlerde bi başka göze çarpan detay da adamların paso çıplak yattıkları. e yaz günü değilse ben çıplak falan yatamam acaip rahatsız olurum. eminim bu memleketteki çoğu insan da böyle.. biz pijamasız dal taşak yatamayız mümkün değil.
o yüzden bu "seviştikten sonra kıçını dönüp yatan adam" da zaten bizim kültürümüze yabancı, batı menşeili dergilerde tanımı yapılan adamlar için uydurulmuştur. hele o uyku arasında uyanıp sevişip tekrar uyuyan adamlar falan bizim ülkeden asla çıkmaz. ha tamam uyku arasında uyanıp sevişiriz doğru, ama onun sonrasında bile şak diye uyuyamayız.
hepsini geçtim.. biz mastürbasyondan sonra işemesi gerektiği bilgisi kafasına kakılarak büyümüş bi milletiz. seviştikten sonra çişini etmeden kim rahat rahat uyuyabilir lan, daha neler..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar