bugün

siyanürle intiharların nedeni dini inanç eksikliği

intihar dinimizce haram eyvallaaaaaaah. yalnız akıl hastalığı olan insanların bunlardan müstesna olduğu da bir gerçek. hani diyoruz ya akıl hastaları melek falan heh işte. peki soruyorum, intihar eden bir kimse normal midir? intihar eden her kim olursa olsun sağlıklı değildir, yani bildiğin hastadır, akıl hastası da olabilir, özürlü de olabilir, başka bir hastalığı da olabiliiiiiir. sonuç olarak intihar eden bir kimse katiyyen akıl sağlığı yerinde olmadığından cehennemden muaftır, ben böyle düşünüyorum, yani p, q, r önermesinden yola çıkarsak mantıklısı da bu, aklı başında kimse intihara kalkışmaz tabi gerizekalılar. hepiniz malsınız bi ben akıllıyım aq.

kaldı ki allahın verdiği canı da allahtan başka kimse alamaz di mi? peki canına kıyan bir adamın canını kim alıyor afedersiniz? intihar eden kişi sonuç olarak canından olup olmayacağını bilmiyor değil miii? sıktın kafaya amk öleceğinin garantisi nerde? yaaaaani canı yine mesai açısından en çok görev yapan azrail gelip söküp alıyor. yaaaaaani ne oluyor? allahın verdiği canı allahtan başkası almamış oluyor değil miiii? eveeeeet dediğinizi duyar gibiyim amk.

eğer allahın verdiği canı kesinlikle allahtan başkası alamıyor olsaydı intihar eden kimseeeee ölmezdi lan valla bak. ya da şöyle diyim bu açıdan bakın bi de; allahın verdiği canı allahtan başkası alamıyor ise, canına kıyan herkes allah amk. doğru mu? doğru tabi mallar. valla ben bu badem bıyıklı adamı siktim moruk şu anda ya. valla bu yaşta bu zeka bana fazla geldi. gidim de kendimi sikeyim kendime sinir oldum.

şerefsizim benim aklıma gelmişti demeyin çoktan geldi benim aklıma aq.

neyse siz yine iyi bi düşünün amk. ya da düşünmeyin, olmayan beyninizle neyi düşünceniz?