bugün

folkan iyesta cicisler

hovv hovvv hovvv! nik altımız coşmuş yine. eşek seviciler, laikus ergenuslar atıp tutmuşlar arkamızdan! oğlum ben yokken mi cesaret edebiliyorsunuz buna, bi özgüven gelmiş size, aşmışsınız kendinizi!

ama tüm bunların müsebbibi sözlüğün pek sevilip sayılan eşek sevicisi, ne yazmış neler anlatmış bilmiyorum kendisini engelledim zira. ama tahmin edebiliyorum az çok! yazıyor bi şeyler, parçalıyor!

epeydir suskundu, sesi soluğu çıkmıyordu. geçenlerde kendisini donuzladığım entrymi okudu sanırım, bu da koymuş olacak ki eteğini kıvırmış, nik altıma gelmiş, ellerini beline koyup "hastayım sana ayol" diyememişte -

"çakmak" muhabbeti yapmış hanzo. yalan yok engelini kaldırıp baktım sonra tekrar donuz! gerzo, eklediğim fotoda bir tek çakmağa odaklanmış. diğer detayları görmezden gelmiş ama, ben etkisini tahmin edebiliyorum.

her neyse, dedim ya "bana hayran ama iplenmediği için gururunda yediremiyor, bu şekilde sataşarak egosunu tatmin ediyor" diye önce bunu bir ispatlayalım. vakti zamanında nasılda bana yaltaklandığını gösterelim.

şu entryleri örneğin. tam boğaz yapıyor burada, hafif dişleri değdi ama olsun. yinede hakkını vermek gerek, iyi yaladı sağolsun.

https://i.hizliresim.com/VQ7orV.png

burada ise, yine cansiperane tokmakçısını savunuyor, hakkımda atıp tutan jojuklara poposunu siper ederek beni koruyor.

https://i.hizliresim.com/yGDY0a.png

tabi bu yalakalıklarının nazarımda pek bir değeri olmadığını fark etmesi yol açtı, kocasına bu şekilde davranmasına etken oldu. üstteki gibi atıp tutmaya başladı!

sanırım diğer kocası ile de arasının bozulması böyle bir etki yarattı bünyesinde. e kolay değil iki erkeği birden idare etmeye çalışıp açık verdiğinde kapının önüne konmak. hazmedemedi yani fistanlı güzel!

he birde, meso muhabbeti yapmış, "fotoğraf paylaşmıyor, araç başkasının" demiş. hatta biri sahibini bulmuş. öyle iddia ediyor. merak etme, az daha bekle onu da gözüne sokacağım. aslında burada başka bir tanım gerek!

neyse, boş verelim laikus ergenuslara geçelim, abi tavsiyesi veren ergene. koçum, yaşım 46 eğer benden büyüksen önce "koçum" dediğim için özür dilerim, sonra verdiğin tavsiyelere uyarım!

ama eğer benden küçüksen aklını kendine sakla zira, benimki bana yetiyor! "görgüsüz ayı" diyen zavallıyı ise sktir edin. kaale almaya bile değmez. fillerin arasında kalmış bir sıçan işte, hemde ıslak!

hoff yha!!! daral geldi amk! ne zor işmiş bu sözlük yazarlığı ayol! ay başıma ağrılar girdi, ayhhh! nasılda saplandı kızz!!! "efenim, bugün neler mi yapmadım", ohooo neler yapmadık ki sözlük! it gibi gezdik ayol!

önce karasız kaldım, acaba rençle mi çıksam yollara revan olsam, yoksa ken em le mi diye! ken em de karar kıldık, arkadaşlarla! zira, istanbul da hava bugün çok iyiydi.

önce depomuzu fulledik!

https://i.hizliresim.com/5NvPNj.png

sonra, atladık dört tekerlekli atımıza, yollara revan olduk! rota belli değil, skimiz ne yönü gösterirse o yöne doğru!

https://i.hizliresim.com/lQDJ4b.png

verdik kendimizi yollara, ama keyif anlatamam!

https://i.hizliresim.com/nbDzy0.png

sonrasında acıktık tabi biraz, "mola verelim de bir şeyler atıştıralım" dedik ve dikkatimizi çeken bir mekana giriş yaptık!

https://i.hizliresim.com/bv0qE8.png

"kara ambar kamyoncular derneği" imiş, tanıdılar beni hemen, "vay abi hoş geldin" diyerek aldılar içeri. yedik içtik, ama ne yedik, gerçekten güzel yedik, yalnız baya yedik, ama iyi yedik, fakat ne yedik be,kabul edin güzel yedik!

yeni yerler de gördük tabisi. sonra, dönüş vakti geldi çattı, tekrar yola revan olduk. kara yılanla kükreye kükreye çıktık yola.

https://i.hizliresim.com/GZJ6W2.png

akabinde ise vardık vatana, mekanımıza geçip birer kahve içip dağıldık! zira, uyku vakti gelip çatmıştı. "efendim, çakarlar mı. sökücem onları nonoşum, sökücem. tayyip baba 2 bin tl ceza yazıyor valla.

sağ ol uyarın için. teşekkür ederim.

https://i.hizliresim.com/gPGdv3.png

şimdi evdeyim, sabah 6' da kalkarım sanırım. yollar, caddeler bomboş olur bu fırsatı kaçırmamam, tadını çıkara çıkara koşmam gerek zira. "size de iyi geceler nonoşlar", umarım uyku tutar da uyursunuz bu gece.

bu ayarın üstüne uyku tutar mı, tutmaz mı o da muamma ya, neyse! ben uyurum ama! horrr, psss, horrr pssss. uyudum bile. evet.