bugün

uludağ sözlük yetkililerinden zall a açık çağrı

tazelenmek ve sözlük yazarlarını bilgilendirmek adına cevap alamadığımız bir kaç soruyu şuraya bırakalım;
(not: bu sorular moderatöre sorulmuş ve cevap alınamamıştır!)

1. olarak en büyük şikayetlerimizden biri olan başlıklara müdahale konusuna cevaben "sizin başlık düzeltme yetkisinin alınması konusu da; yaşadığımız talihsiz olaylar sonucu alınan bir karardı. yeniden verilip verilmeyeceği konusunda net bir şey söyleyemem ancak konuyu zall a ileteceğim." demişsin bu cevabın şahsen (diğer yetkili arkadaşlar da bana katılacaktır muhtemelen) hiç tatmin edici değil. Zall'ın sözlük üzerinde yazılımsal anlamda yaptığı değişiklikler ve geliştirmeler sonucunda muhtemelen -sehven- bu yetkimiz ortadan kalktı. yanılıyorsam düzelt lütfen.

2.yetkililerin yetkisi yok. sıfatımız yetkili ama yetkimiz yok. sadece çaylak yapma ve entry gammazlama buraya emek ve zaman harcayan bir sürü yetkilinin elini kolunu bağlıyor. paneli görüyorsun zaten. sizin panelin %3'ü bile değil (: tamam diyelim, farz edelim ki sorun değil moderatörler son derece aktif... ama öyle bir durum da söz konusu değil. yeni moderatör alımı yapılmadığı gibi, senelerdir doğru dürüst sözlüğe girmeyen moderatörlerin de moderatörlükleri devam ediyor. burada çok ciddi anlamda çelişkiler var. çalışanla çalışmayan bir olur mu hiç? adaletli mi sence bu?

3. yetkili sistemi zaten bitik vaziyetteydi. şimdi iyice rezalet bir hal aldı. 1 günlük yetkililik falan nedir allasen ? bunun bir açıklaması var mı? sen de anımsarsın yetkili sisteminin sağlıklı işlediği dönemleri. gammazlar canhıraş çalışır ve bilirlerdi ki 2 ayda bir yetkili sistemine dahil olabilirlerdi yeterli istatistiğe sahip oldukları taktirde. ve bunu başarabilmek için yoğun şekilde çalışırlardı zaten zall da geçmişte bütün yazarlara gammazlık vererek bu sistemin temelini atmıştı...

(not: yetkili paneli'nden copy/paste yapılmıştır).