bugün

uludağ sözlük yetkililerinden zall a açık çağrı

buram buram ego tatmini isteği kokan çağrıdır ve sözlüğün düzelmesine katkı sağlama ihtimali yoktur.
sözlük yetkilileri, bazı yazarları hedef alıp nickaltlarında hakaretler ederek tarafsız olmadığını belgeleyen kişiler olmamalıdır.
okuyarak oylayan, kayda değer içerik katkısı sağlayan, gammazlık gerekçeleri tutarlı kişiler yetkili olmalı bu tanımlara uymayanların yetkileri alınmalıdır.
bu çağrıda bulunanların kaçının üstteki nitelikleri taşıdığını iddia edebileceği merak konusudur.
bir ya da en fazla birkaçını tenzih ederek söylüyorum, yetkili denen şahıslar tanım nedir nerede kullanılır, forum/chat tarzı entry nedir, tarafsızlık nedir bilmeyen, iki kelimeyi bir araya getiremeyen vatandaşlar.

doğru düzgün yazarken çekip giden yazarların gitme nedeni bir takım işsizlerin yetkilerinin azlığı ya da gammazların yetkili olamayışı değil.
malum kesimden bol miktarda maaşlı gammazın ve yetkilinin işlerine gelmediği için saçma sapan sebeplerle entrylerimizi silmesi. hiçbir yazısı incir çekirdeğini doldurmayan, aynı başlığa üst üste hakaret içeren onlarca entry girmeyi adet edinmiş, sürekli bu ülkenin kuruluş değerlerine nefret kusan çomarların el üstünde tutulması.
gene bu değerlerle uzlaşamayışından dolayı toplumu dejenere etmek için işi sapıklığa vuranların bir üyeliği silinir silinmez yeni üyeliğinin onaylanıyor olması.
sözlük sahibinin zaman zaman para karşılığı bazı fikirleri reklam etmek üzere sözlüğe botları doldurması.
hesap güvenliğinin olmaması. özel mesajların okunması ve hatta silinmesi.