bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
nesli tükenmek üzere olan kızdır. sırf bekaret arayan erkeklere karşı üretilen, gerçeğine çok az rastlanan hayali kızdır. o azınlığa da saygılar.
sanırım burdaki birçok yazarın bahsettiği kızlar marsta falan yaşıyor da biz bilmiyoruz herhalde. hangi kadın heyecanlı tecrübesiz bir erkeği ister? bugün en saf kız bile yola getirip evleneceği çapkın ve zengin erkeği düşünüyor. dolayısıyla erkeğin kadından her konuda bir adım önde olması gerektiği gibi erkeğin cinsellikte de bir adım önde olması kadınını fiziksel ve ruhsal olarak tatmin edebilmesi gerekir mutlu bir evlilik için. kadınlar niye aldatır sanıyorsunuz? tabi bütün erkekler her boku yesin demiyorum olayın ahlaki ve dini boyutu da var ancak gerçekler acı. aklı başında birçok kızdan duyduğum şudur, evleneceğim erkek görmüş geçirmiş olsun bir takım şeylere doysun artık aile babası olma zamanı gelmiş olsun. evet belki adil ve hoş değil ama gerçekler böyle. erkeklerin bekaret araması ile ilgili karşıt görüşler ortaya sürebilirsiniz ancak hiç olmazsa kendinizle çelişmeyin.
edit:niye eksiliyorsun canım? düşün bakalım lisedeyken sınıfın yakışıklı artis piçinin mi peşindeydin yoksa kız eli tutmamış ön sıradaki gözlüklü ineğin mi?
sanırım burdaki birçok yazarın bahsettiği kızlar marsta falan yaşıyor da biz bilmiyoruz herhalde. hangi kadın heyecanlı tecrübesiz bir erkeği ister? bugün en saf kız bile yola getirip evleneceği çapkın ve zengin erkeği düşünüyor. dolayısıyla erkeğin kadından her konuda bir adım önde olması gerektiği gibi erkeğin cinsellikte de bir adım önde olması kadınını fiziksel ve ruhsal olarak tatmin edebilmesi gerekir mutlu bir evlilik için. kadınlar niye aldatır sanıyorsunuz? tabi bütün erkekler her boku yesin demiyorum olayın ahlaki ve dini boyutu da var ancak gerçekler acı. aklı başında birçok kızdan duyduğum şudur, evleneceğim erkek görmüş geçirmiş olsun bir takım şeylere doysun artık aile babası olma zamanı gelmiş olsun. evet belki adil ve hoş değil ama gerçekler böyle. erkeklerin bekaret araması ile ilgili karşıt görüşler ortaya sürebilirsiniz ancak hiç olmazsa kendinizle çelişmeyin.
edit:niye eksiliyorsun canım? düşün bakalım lisedeyken sınıfın yakışıklı artis piçinin mi peşindeydin yoksa kız eli tutmamış ön sıradaki gözlüklü ineğin mi?
güncel Önemli Başlıklar