pkk sempatizani yazarlarin birbirini desteklemesi

öncelikle ön bilgi :

türk dil kurumu'nun tanımıdır...

sempatizan Fransızca kökenli sympatisant kelimesinden gelir.
Üyesi olmadığı hâlde bir partinin, bir topluluğun görüşlerini benimseyen veya bir görüş, bir öğretiyi, bir akımı tutan kimse, duygudaş...

şimdi bu yazarlar sempatizanım diyorlar ise evet tanım ortada pkk görüşünü benimsiyorlar, destekliyorlar. ancak aktif değiller. yani örgüt içerisinde bir etkinlikleri yoktur.

ancak söz konusu olan bir takım değil, bir parti değil, terör örgütüdür ! dolayısıyla terör örgütünün sempatizanı demek teröre destek veren şerefsiz demektir. teröre destek veren şerefsiz demek ise türkiye cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne karşı olan kanı bozuk kimsedir ! *
bı kimseler terör bayrağı taşırlar, kan kokarlar ! sözlükte güzeller güzeli ülkem türkiyemi bölmeye çalışırlar ! teröriste insan derler ! gerçeği bilmezler... sözde sosyalistlerdir, özde teröristlerdir !

şimdi bu kişiler birbirini destekliyorsa biz neden duruyoruz ? nedne pasif kalıyor bazı yazarlar bu durum karşısında ? burada ülkeyi bölüyorlar adam çıkıyor insan hakları diyor ! hangi insanın hakkı bu ?! türk halkının hakkı nerede !

bunlar birbirlerini desteklemekten öte gaza getirmektedirler.