çomar kemalist kavgası

Sözlükte bu kavga 2008-2010lu yılların kavgasıydı. Daha sonraki yillarda liberallerin kodese tıkılması, keksilerin silahla ezilmesi üzerine son yıllarda yeniden bu kavga alevlendi. işin aslı şu ki bu takunyacı, sakal saksörcüsü, domalmasever tayfa reelde de sanalda da en büyük tehlike olarak kemalistleri görüyor. Onun da geri planinda Ülkeyi babasının malı sanan bu çomar güruhunun "kemalistlerin" kendilerinden daha kaliteli hayat yaşamasını sindirememesi var.

Tabi internet kullaniminin yayginlaşması ve çomarların da bundan faidelenmesinin de bunda çok etkili. Bilenler bilir sözlük açıldığı dönemde ezici şekilde aşırı solcu kullanıcılar vardı. Internet kullanımı yaygınlaştıkça bunlarin sayısı azaldı. avama inildikçe muhafazakarların niceliği artıyor. laikçi-kemalist başlıklarınin, bu başlıklar altında yapilan sikimsonik tespitlerin ağababaları bundan 10 yıl önce yapılmıştı halbuki.

Sıkıcı bir durum tabi. Valla pek de şeyimde olmamakla birlikte şu sözlük böyle giderse kendini tüketir çok net. Zaten şimdiden yazarlarin çogu velet denecek düzeyde ve sözlüge kültürel manada hiçbir katkıları yok. Çünkü aklı başında biri, bir ton alternatifi varken çomarin birinin "atatürk'ün sürekli nane limon içmesi" şeklinde yaptığı bir tespitle vakit kaybetmek istemez.