bugün

2019 da asgari ücrete zam yapılmasın

zam değil indirim yapılmalıdır. 1000 liraya indirsinler. o kadar boş yapan insan var ki ülkede asgari ücret 1000 lira iken bile bugün yapılan zamlar aynı oranda yapılmaya devam edince belki uyanırlar mevzunun aslında asgari ücret veya kendi maaşları değil ülkeyi yönetenlerin müsrifliğinden olduğunu.

asgari ücrete çalışanların haklarını biz savunmaya çalışıyoruz ya işin en trajikomik kısmı bu. asgari ücret 2000 lira olsa 2500 lira olsa veya 1000 lira olsa etkilemiyor bizi ama bakıyorsun asgari ücrete çalışanlar sırf oy verdikleri adamları savunuyor pozisyonda olabilmek adına kendi ayaklarına sıkıyorlar. üstüne haklarını savunmaya çalışanlara çemkiriyorlar * hani bir fıkra var bilirsiniz çoğunuz ;

cehennemde her kazanın başında bir şeytan beklermiş oradakiler kaçmasın diye. sadece 1 odadaki kazanların başında hiç şeytan yokmuş. sormuşlar burada neden hiç nöbetçi yok diye orası türklerin olduğu yer demişler. orada nöbetçiye gerek yok kazandan çıkacak gibi olanı aşağıdakiler geri çekiyorlar zaten..