bugün

28 ekim 2018 ey malatyaspor galatasaray maçı

halis özkahya’nın mariano’ya çıkarttığı kartı izleyin, mariano’nun ayağına takılan bir malatyasporlu var, yere düşüyor. normal koşusunda olan ve ayağı normal şekilde koşan bir insanın açısında olan mariano’ya sarı kart cart diye çıkartılıyor.

ilginç mi? aynen çok ilginç.

haftaya ligin belası, hakkında bulunan şike dosyaları boyunu aşmış takımla maç var. o kart çıkacak, olabildiğince eksik şekilde maça çıkartılacak galatasaray. bekleniyordu, saçma sapan ve olmayan bir pozisyonda kart hemen verildi. hesapta çok kötü giden bu şikeci takımı bir galatasaray galibiyeti ile ayakta tutmak, motive etmek.

tüm şikelerinize, tff desteğinize rağmen sizlerin daima önünde bu takım. önünde de olmaya devam edecek. hem sizin hem de küçük kız kardeşinizin bu algı ve oyunlarını daima yendik, yine yeneriz. hesapta küme düşmeme mücadelesi verilen takıma avantaj sağlamak için sahaya sürülmüş bir tff tetikçisi var. bu tetikçi hello kitty müptezeli, küme potasındaki, baba parası yemekten başka numarası olmayan bir çocuğun yöneticisi olduğu bir kulüp. parası var, soyadının gücü var diye birşeyleri organize etmeye çalışıyor. hani iki gün önce; rakibimizin iki şampiyonluk gerisinde kaldık, bu kabul edilemez. her şeyi deneyeceğiz diyen adam.

sizi haftaya küme potasına gömmeyen şerefsizdir gençler.

ali koç başkan, fenerbahçe kümeye dedirteceğiz size.