bugün

sözlük yazarlarının itirafları

hiç bilmediğin bir ortamda bilmediğin kişilere söylediğiniz itiraflar bütünüdür.

özel olarak itiraf edebileceğim bir şey yok sözlük çünkü işlediğim günahları, suçları kendime itiraf edemiyorum ama genel olarak bir kaç tane söylersem,

insanların çıkarcı olduklarını çabuk unutuyorum bu yüzden yemediğim kazık kalmıyor.

mesela bazen iyilik yaptığım zaman veya yapmak istediğim zaman, karşımdaki insan benim beklenti içinde olduğumu düşünüyor haliyle bu da beni kırıyor.

iyilik felan diyorum ama içimdeki farklı bir ben, gerçekten çok acımasız ve merhametsiz sanırım bu, yediğim kazıkların bir sonucu.

şuan hayatın eğitim aşamasındayım, hocalar ve çevremde ki insanlar geleceğin parlak dese bile kendime güvenim 0(sıfır).

aile kurmaya korkuyorum, günümüzde bir kadın ve bir erkeğin uzun yıllar boyunca birbirine tahammül edeceğine inanmak istiyorum ama inanmıyorum.

en yakın arkadaşım bile olsa, bencil davrandığı an hayatımdan silip atma potansiyeli yüklüyorum.

çok gülmek ve çok ağlamak istiyorum, yapabildiğim ise sadece bir tebessüm etmek ve gözyaşı bile olmayan silik bir üzüntü duygusu

sabahları çok geç saatlerde uyanmak istiyorum, uyandığım saat ise 4 yıldır saat 6.00-7.00 arası oluyor.

hayatımda aşk kavramı olmasını istemiyorum, zaten yok o ayrı bir konu ama yine de olmasın be sözlük hep üzülür mü bir insan.

çok şey istiyorum sanırım, bu istekleri tamamlayacak olan sanırım yine isteyenin kendisi olacak. o yüzden itiraflarım burda dursun, ara sıra gelip belki de sözlüğü bıraktığım zaman aylar sonra gelip nerde ne kalmış bakarım.