bugün

erkekler zeki kızdan korkar

mantıksız önerme. erkekler zeki kızdan korkmaz, hatta ve hatta erkekler zeki kıza tapar. ama hangi erkek tapar, işte bu nokta irdelenmeli.

aptal erkek, sadece güce dayanan bir prestiji olan (para, karizma, espri veya yakışıklılık), ve bunları daima bir kızı iknada kullanan erkektir. bir kıza açılırken bu marifetlerini sergiler, allem eder kallem eder kızı iknaya çabalar. eğer kız da kendisi gibi aptalsa, erkeğin sahip olduğu bu faktör(ler)den etkilenir ve onun kollarına kendini bırakır. zaten bu tür aptal kızların ''neleri hoşuna gidiyor" sorusuna cevapları ise aynıdır:

- ay çok yakışıklı gözlerine dalıp gidesi geliyo insanııın...
- ay çok bonkör* bir görsen beni baştan aşağı mango yaptı...
vs vs.

zeki kız ise bu faktörlerin yanında bir de '' zeka'' arar. yani, oturmasını kalkmasını bilen, nerede ne konuşacağında kararlı, duygularında dikkatli ve seçici; planlı ve her olayda mantıklı bir kızdır ki karşısındaki erkekten de bunu bekler.

şimdi aptal erkek ne yapar, bahsettiğimiz gibi, bu faktörleri ile kızı etkilemeye çalışır, ama düşüremez. düşmüyor işte arkadaşım, senin o jöle beynine bu kız ikna olmuyor. bu yüzden bu erkekler bu kızdan tırsar '' ya abi xx falan havalı şu bu." tabi öyledir, öyle. kızın kafası çalışıyor basit düşünebilen bir kız değil ki.

ama burada bir nokta var ki söyleyelim. işte bu zekasından dolayı '' ay ben üstünüm, işte diğer kızlar gibi değilim hahayt'' modunda olursa bu kız yalnızlığa mahkum kızdır. ne kadar çabalasa da 35 yaşında bir gün evinde kedisine sarılıp uyuyacak kızdır. çünkü bu niteliklerini doğru partner seçiminde değil, tam aksine erkekleri birbirine kırdırmada kullanır ki, erkekler sürekli ve mantıksız yere insanı zora sokan kızları sevmezler.