bugün

göt nasıl silinir

tuvalet kağıdı kullanmaktan tutun da, silme işleminin yapıldığı yere kadar (önden? arkadan?) bir çok seçeneğin ayrı ayrı, değişik zaman ve yerlerde, zaman zaman ya da muntazaman değerlendirilmesi sonucu ortaya çıkan şekillerdir.

-misal: kişi işini bitirmiş, musluğu açmış kıçına suyu isabet ettirmiş, kıçında bok kalmadığına kanaat getirince tuvalet kağıdını almış buruşturup, tuvalet kağıdını tuttuğu elini önden iki bacağının arasından kıçına yaklaştırarak kıçını kurulamıştır. (tuvalet kağıdının önden uygulanmış olması bize kişinin kıçını suyla yeteri kadar temizlendiği konusunda güvenli olduğu mesajını veriyor. eğer öyle olmasa uygulanan tuvalet kağıdını geri çekerken erotik malzemesine mikrop kaptırma korkusuyla uygulamayı arkadan yapardı.)
-misal: kişi suyu açmış elinin yardımı ile kıçındaki bokları temizlemiş sonrada ıslanmış olan elini hiç işin içine sokmadan diğer eliyle tuvalet kağıdını almış buruşturup, tuvalet kağıdını tuttuğu elini arkadan kıçına yaklaştırıp kıçını kurulamıştır. (kişi tuvalet kağıdını buruşturduğuna göre düzensiz, ıslak elini kullanmadığına göre takıntılıdır.)
-misal: kişi suyun basıncı ile kıçındaki boklardan kurtulmuş sonra da kopardığı tuvalet kağıdını güzelce katlayarak kıçına uygulamıştır. (anlaşıldığı üğzere kişi düzenlidir. kağıdı katlar, gerekirse bir kat daha yapıp fazla kağıt israfı yapmadan işlemini tamamlar.) bu yöntem de önden ya da arkadan uygulanabilir.

-bilindiği üzere gavur alemlerinde taharet musluğu bulunmamaktadır ve bu zavallı insanlar kıçlarındaki boku temizleyebilmek için ya saatlerce uğraşıp metrelerce tuvalet kağıdı harcamakta ya da kıçları tam olarak temizlenmeden illallah diyerek kalkmaktadırlar. kıç silme işleminden önce su uygulanmaması durumunda sıçtığınız bokun türü kıç silme şekil ve zamanınızı etkileyecektir.

-su kullanılmayan bir durum için iki örnek aşağıdaki gibidir:

1. kişi avrupa da bir tuvalete düşmüş ve sıçtıktan sonra kıçına su sıkamadığını fark edip mümkün olduğunca çok tuvalet kağıdını elinde öbekliyerek kıçındaki bokları aşağıdan yukarı olmak üzere temizlemeye başlamış ve bu işlemi kıçında bok kalmadığından emin olana kadar sürdürmüştür. (burada tuvalet kağıdını tek yöne doğru uygulayarak bokun kıça yayılma ihtimali engellenmek istenmektedir.)
2. kişi yine avrupa dadir ve sıçmıştır, tuvalet kağıdını katlamış rasgele hareketlerle kıçını biraz silmiş sonra da cebinden çıkardığı kolonyalı mendili kıçına uygulayarak hijyen sağlamaya çalışmıştır. (burada anlaşıldığı üzere cebindeki kolonyalı mendile güvenerek tuvalet kağıdını dikkatsizce uygulamaktadır. kolonyalı mendilde bok görüldüğü taktirde sıçma eyleminden sonra gerçekleşen işlemler hızla, bok kurumadan, tekrarlanmalıdır.)
-2'şer yaprak olmak üzere 3 parça(6 yaprak) tuvalet kağıdı koparılır.
her biri 3'e katlanır. birincisi ıslatılır(fazla ıslatmayın, ucuz bi kaatsa parçalanıp götünüz kağıt içinde kalabilir)
ikinci ile bi tur kaba silme yapılır, ardından ıslak olanla kalan boklar yumuşatılır.
son olarak bir tekrar kurulama yapılır, ve bu kurulama esnasında kalan boklar iyice temizlenmiş mi anlamak için kağıda bi göz atılır. eğer yetmediyse 2'şer yapraklık parçalarla, bok kalıntısı görüntüsü kaybolana dek silme işlemine devam edilir.
işlem uzuyor ve sıkmaya başladı ise, ıslak kağıt yöntemi tekrarlanarak bok partiküllerinin çözülmesi hızlandırılabilir.

-evet kişi bazen doğada da sıçmak zorunda kalabilir. eğer tuvalet kağıdı varsa gavur illerinde uygulanan geleneksel yöntemler uygulanabilir. ancak yakınlarda su mevcutsa su kaynağına sıçmak da bir çözüm olabilir. çünkü su kaynağına sıçan kişi kıçını aynı suda temizleyebilip silebilecektir.

misal: kişi bir dağda dereye sıçmaktadır, işi bittikten sonra biraz daha çömelerek kıçını ve kaçınılmaz olarak diğer bazı uzuvlarını derenin akışına bırakır. bir bebeğinki kadar tertemiz ve yumuşak olan kıçı artık kurulamaya hazırdır. kurulama işlemi için varsa tuvalet kağıdı, kağıt mendil gibi ürünler kullanılmalıdır. yoksa kullanılmış bir t-shirt de iş görebilir. bu t-shirtün güvenli bir yerde saklanması sağlık açısında elzemdir.

-bazı durumlarda kıçı silmek için bir şey bulunamayabilir. mesela dikkatsizce tuvalete giren kişi içeride tuvalet kağıdı olmadığını farketmeden o huzurlu sıçma eylemine girişmiştir. ne var ki, sıçma ve tazzikli suyla yıkama işlemi bittiğinde tuvalet kağıdının olmadığını farketmiştir. işte bu an bir kabus anıdır. kıç sırılsıklam olduğundan donu, pantolonu giymek imkansızlaşmıştır. işte böyle durumlarda bazı edepsiz kişiler kıçlarını orada buldukları ilk nesneyle silerler. bu nesne, başkalarının ellerini kurulamak için kullandığı havlu ya da bir omo kutusu bile olabilir. kişi gerektiğinde yerdeki tuvalet halısına bile göz dikebilir. edepli kişiler ise sıcak havalarda bekleme yöntemini, soğuk havalarda ise kıçlarını donlarına kurulayıp donsuz gezmeyi tercih edebilirler.

-eski zamanlarda tuvalet kağıdı bulunmadığından atalarımız kendilerine özel taharetlenme havlularını kullanarak kıçlarını silip kurular idi. bu havlular daha sonra derelerde yıkanarak yeniden kullanıma hazır hale getirilirler idi. işte derede çamaşır yıkayan hanımların türkülerine ara verip çılgın gibi bazı kumaş parçalarını tahtayla dövmeleri bundandır. türk kadınının erkeğe karşı nefreti bu taharetlenme havlularını yıkamasıyla başlamıştır.

-kıçtaki kıl oranı da kıç silme yöntemini etkileyecek bir değişkendir. kıçı kıllı kişi susuz bir gavur tuvaletinde sıçtıktan sonra bokun çıktığı deliği ve etrafını tuvalet kağıdı kullanarak temizlemekle kalmayacak. kıç kıllarını da avucuna yerleştirdiği tuvalet kağıdını kullanarak kökünden tutup kılların bitiş noktasına kadar çekerek temizlemeye çalışacaktır. bu yöntem aslen pimpirikli apartman çocuklarınca uygulansa da kamuya ait tuvaletlere yerleştirilen kalitesiz tuvalet kağıtlarının silme esnasında parçalanıp kıç kıllarına asılı kaldığı durumlarda da kullanılabilir. bu durumda amaç kılda asılı kalan ve muhtemelen rahatsızlık vermekle kalmayıp bir hastalığa yol açabilecek olan tuvalet kağıdı parçacıklarından kurtulmaktır. bu yöntemin dezavantajı kuvvetle uygulandığında uzun dönemde kıl sayısının azalmasına yol açmasıdır. kişi bu yöntemi uygularken kendini kötü hissedebilir, bu normaldir.

-alaturka tuvaletlerdekıç silmek ayrı bir hassasiyet ister. ilk olarak kişi dengesini kaybedip kubura düşmemeye gayret etmek zorundadır. ikinci olarak ise maşrapayı alıp kıçı yıkamanın güç olduğu hatırlanmalıdır. kişi kıç deliği ile temas edecek elini önden ya da arkadan yaklaştırabilir. önden yaklaşma durumunda dökülen suyla ıslanmış el kıça ulaşana kadar su kaybedecek ve elde bok parçaları görünür hal alacaktır. ayrıca yine aynı durumda o el ıslakken ya da bokluyken erkeğin sarkan erotik malzemesine değerek nahijyenik hallere mahal verecektir. dişilerde ise yine aynı nedenle binbir çeşit hastalık oluşabilecektir. özellikle bu sebeple alaturka tuvalet kullanımı sonrası oral seksten kaçınılmalı ya da uygun bölgeler itina ile temizlenmelidir. elin arkadan yaklaşması hem denge merkezini korumak hem de dökülen suyun doğrudan kıça atılmasını sağlamak açısından daha etkilidir. burada kullanılan yöntem denizde birbirimize su atarken kullandığımız yöntemlerle benzeşir. önce su sektirme yöntemiyle kıça fazla dokunulmadan bokların bir kısmından kurtulunmalı sonra da daha samimi hareketlerle kıç temizlenmelidir. ne var ki her iki yöntem için de önemli bir sorun kamuya açık alaturka tuvaletlerde tuvalet kağıının olmayışıdır. kişi bu nedenle kıçını donunun kaldırabileceğinden daha fazla ıslatmamalı ve bokla teması en az düzeyde tutmalıdır. giyinme işleminde ise maşrapayı tutan elin kullanılması salık verilir. bu kimilerine göre dona, pantolona, eteğe daha az mikrop bulaşmasını sağlayacaktır. buna ek olarak, maşrapanın da bizden önce binlerce kişi tarafından tutulduğunu hatırlamamıza fayda vardır. anlaşılacağı üzere bu iki olgusal gerceklik çok az da olsa pimpirikli olan birinin tuvalette ıslak bir kıç ve mikroplu ellerle mahsur kalacağını ima etmektedir. bu sebeple pimpirikli olsun ya da olmasın akıllı bir insan evladının yanında her ihtimale karşı kağıt mendil taşımasında fayda vardır. bu mendiller kıç silme işlemi sonrasında tuvalet kağıdı bulunmayan alaturka tuvaletlerde orayı burayı güvenle tutabilmemiz için tampon bölge oluşturabileceği gibi, kıçımızın ıslak kalmasını da engelleyebiliriz.