bugün

siyasi konulara bulasmayan yazar

siyaset... nedir bu siyaset siyaset dediğiniz? burjuva politikacıları gibi olmayacak vaadler de bulunmak mı? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak sözlük de bel altı çalışıp saçmalamak mı? nedir oluum senin siyaset dediğin? siyaset yaptığını mı zannediyorsun? burada ki bir avuç elit tabakaya abuk subuk cümlelerinle yön falan mı gösterdiğini düşünüyorsun? siyaset sokakta yapılır evladım. hakim olduğun, inandığın bir ideolojin varsa gidersin anlatırsın insanlara derdini, bilinçlendirirsin insanları. ama nerdeeee.

ben pis pis sırıtmak için giriyorum sözlüğe, yumurta dübürü zorladığı zamanlar siyasi entry girmişliğim de vardır. dedim ya yiğidim pis pis sırıtmak için giriyorum diye. ne yapıyorum biliyor musun sırıtmak için? senin siyasi entrylerini okuyorum. süper komik yazıyorun gönülden tebrik ederim.

kafasına vurduğun zaman kelek karpuz sesi gelenler şimdi çıkmış siyasi entry girmeyenlere boş teneke diyor. tuuuu kaka seni. bilgi küpü. diyalektik ot, metaryalist bodur.

düdüt: ne bu havalar cengaverim? görende siyaseti ilkel komünal toplumdan alıp, feodel toplum geçis sancılarından bahsedip günümüz vahşi kapitalizmine falan getiriyorsun sanır. meme göt, meme göt, meme göt.