bugün
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı72
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim25
- sözlükte kim kimle sevgili27
- iyi menemenin sırrı7
- nervio43
- terapi niteliğindeki şeyler7
- maçtan önce atıp tutan galatasaraylı yazarlar10
- queen ravenna adlı yazarın cerrah olması13
- kadınların yaptığı en büyük hata9
- sözlüğün en şık erkeği12
- almanca bilmek5
- iyi memenin sırrı7
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri7
- siyah sütyen5
- yakıştırdığım çiftler serisi 115
- evrim varsa neden yarı insan yarı maymun yok6
- kale3112 ifşa8
- fenerbahçeli yazarlar7
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük11
- meme4
- güzel bir kız nasıl tavlanır6
- passatı olan erkek6
- giresunlu kızlar6
- arkadaşlar bi bakar mısınız9
- 8 haziran 2016 sözlükte yaşanan ifşa skandalı7
- herkes kendi işini kurarsa kimse işsiz kalmaz15
- kız sanılan ama erkek çıkan poposu güzel yazar6
- gece uyumadan önce düşünülen şeyler5
- balık yemeye yunanistan'a giden sözlük yazarı7
- selahattin demirtaşın hapiste 10 yılını doldurması3
- ese dezze8
- engineer288
- true esaretten kurtulacak4
- muslettin amca14
- yarın iş olması3
- yakın zamanda çaylak olacakmış gibi hissetmek4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız7
- flört etmeme ilkesi5
- kassız erkek neye benzer5
- aşk9
- sözlük klasikleri12
- futbol17
- herkesin beni evlendirmeye çalışması5
- gel münihe sözünü tut travel4
- tacettin libosoglu4
- ben jesus olsam4
- türkiye'nin haritada büyümesi3
- bütün gün giyilmiş sıcacık kadın botu kokusu8
- borussia dortmund'un real betis'i yenmesi2
- anın görüntüsü32
Tıpkı uluslararası piyasaları dolarla hizaya getirmeye çalıştıkları gibi, türkiyeyi de dolarla hizaya getirmeye çalışıyorlar. Yolunda gitmeyen birşeyler var. türkiyenin ithalat ihracat dengesi olmadığından, yerli üretime ağırlık verilmediğinden, şuan ekonomik olarak dışa bağımlı olduğumuzdan dolayı, bu dolarla işletilen küresel tezgaha ve yaklaşan tehlikeye açık bir haldeyiz. Hayır, içeride (ülkemizde) mikro ve makro ekonomik verilerde çok bir değişiklik olmadığı halde dolar sürekli yükseliyorsa, bu mutlaka dışarıdan yönetiliyor olmalı. Amaç belli. Siyasi askeri ve ekonomik olarak abd ve ekürilerinden özgür hareket etmek isteyen türkiyeye haddini bildirmek. Bunu da en güçlü silah olarak ekonomiyle ve onun en kuvvetli dinamiklerinden biri olan dolar üzerinden gerçekleştiriyorlar. Maksat ekonomik kriz çıkartmak ardından kaos ortamı oluşturup ülkeyi yönetilemez hale sokmak ve türkiyeyi dize getirmek. Bu dumanlı hava sahasından hissedilen bu. Hava puslu. Sanki Fırtına öncesi sessizlik hakim ortama.
Edit:tüm dünya ülke para birimleri sabit iken sadece tl nin değer kaybetmesi dahi, ortada bir komplo olduğundan sözetmemize yeter de artar bile. Diğer paralar aynı oranda niye değer kaybetmiyor ki? Neden sadece tl?
Edit:tüm dünya ülke para birimleri sabit iken sadece tl nin değer kaybetmesi dahi, ortada bir komplo olduğundan sözetmemize yeter de artar bile. Diğer paralar aynı oranda niye değer kaybetmiyor ki? Neden sadece tl?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar