bugün

yılmaz özdil

muhalefetin en önemli yazarıyken muharrem ince ile olan tartışması ile büyük gözden düşmüş biri.

peki ne olmuştu?

seçim sonrasında özdil, incenin kendisini mitingde yuhlattığını, ekmeleddin ihsanoğlu'dan daha az oy aldığını ve erdoğan ile pazarlık yaptığını yazmıştı.

ince de buna karşılık ayşe arman ile röportajında onu yuhalatmadığını, aa ile ilgili iddialarının asılsız olduğunu söylemişti. ekmeleddin ihsanoğlu'dan 8 puan az alması ile ilgili de mhp ve iyi parti'nin oyları hesaba katılmadan %30 aldığını söylemişti. pazarlık ile ilgili de ''pazarlık yapan şerefsizdir, olmadığı halde olmuş gibi yazan şerefsiz oğlu şerefsizdir'' demişti.

şimdi böyle bir durumda yılmaz özdil'den kanıtlar ve cevap bekleniyor, değil mi?

fakat öyle bir durum olmadı.

yılmaz özdil yazısına vefat etmiş babasıyla başladı, muharrem ince ile devam etti ve konuyu onun son sözüyle bitirdi. ''aileme hakaret etti'' temasından oluşan yazıya ince'nin özdil'in babasının cenazesine gitmesine atıfta bulunarak ''o zaman şerefsizler toplantısında mıydı?'' diye bitirdi.

bu yazıdan iki anlam çıkarılır.

bir, ''olmadığı halde olmuş gibi yazan şerefsiz oğlu şerefsizdir'' yazısındaki hakarete alınmışsa o zaman gerçekten olmadığı halde olmuş gibi yazmıştır. iki, eskiden süper yazılar yazan bir ismin artık çoğu yazısının sadece ak parti'nin 16 senedir yaptığı hataların kronolojik sıralamasından oluşması, yılmaz özdil yazılarının çekiciliğini bitiriyor (hatırlar mısınız, 5 sene önce herkes facebookta özdil yazısı paylaşırdı?).

9 gündür yazmıyor, bakalım dönüşü nasıl olacak?