bugün

komünizm her yerde ezilmelidir

içi doldurulması gereken ancak değişik spekülasyonlar ve dezenformasyonlarla soru işareti kıvamına getirilen cümle.

atatürk'ün olup olmaması farketmez, nihayetinde atatürk'ün olmaması bu ülkede atanın kurduğu rejimin yıkılıp yerine komünizm getirilmesini meşru kılmaz.

komünizm, emperyalizm, faşizm, şeriat veya kapitalizm farketmez; tümü bu topraklardan çıkmamış, bu topraklara ve insanlarına ait olmamış dış mihraklı piç ideolojilerdir. bunları savunanların tümünün yaptığı şey atatürk'ü kullanarak takiyedir.

atatürk'ün kurduğu sistemde ezan türkçe, ibadet türkçedir. o sistemde tek parti vardır ve o parti de ulus toplumcudur. entel danteller anlamamakta diretebilir; komprador jargonunda bildiğiniz nasyonel sosyalizmdir.

iti köpeği,nasyonel sosyalizm lafzını duyunca ortaya atlayıp havlamaya, ağzından salyalar çıkartmaya çalışıp konuyu kaynatma maksatlı bir takım haller içerisine girebilir. önemli değildir; teori ve pratik farkını bunlar daha iyi bilirler, çünkü alayının dayanağı marksizmdir. dünya üzerinde uygulanamamış tek sistemin mümessilleri yanlış uygulamaları gözler önüne serip sanki çok matah bir şey savunuyorlarmış edasına bürünebilirler.

türkiye'de solcu geçinen insanların tümü elitisttir. köylüye inemez ve burjuva sahasında kendilerini ispat çabasından öteye gidemezler. kaç tane kitap okuduklarını gözler önüne serip türkçe kelamların yerine yabancı laflar yerleştirip bilgili gözükme çabasından öte bir eylemleri yoktur. bu yüzden türkiye için komünizm tehlike değildir.

tehlike şudur; bu enternasyonalist vatan hainleri, türkiye'de atanın daha da derin olarak açıklamalarını yaptığı ve lafzlarıyla yerleştirdiği "ulus" bilincini yokedebilmek için pkk denilen it sürüsünün taşraya inebilme kabiliyetini kullanmaktadırlar. anadolu köylüsündeki türklük bilincini pkk sürüsünün propagandası yapmaktadırlar.

bu bağlamda baktığınızda neredeyse 30 senelik geçmişe sahip pkk'nın kendi başına ürettiği tek bir slogan yoktur. sadece pkk değil, türkiye'de ulus bilincine ve tabii ki bu sebepten dolaylı yoldan atatürk'e saldıranların tümünün neredeyse propaganda birlikteliği vardır.

bu ülkeyi ele geçirebilmek için, türk halkını emperyalizme köle yapabilmek için en büyük engel ve set; türklüktür. ve türklüğün bu topraklardaki en büyük temsilcisi mustafa kemal atatürk'tür.

fazla uzatmadan ve anlaşıldığını umarak bağlamak gerekirse; bu topraklardan çıkmamış bütün ideolojiler ve takipçileri ezilmelidir, doğrudur. emperyalizm manası günümüzde kültüre kendini enjekte ederek düşünce yaymaksa; arap, komünist veya kapitalist emperyalizm gözetmeksizin bu zihniyetle savaşılması şarttır. hepsinin ortak noktası enternasyonalist olmalarıdır. bu düşüncelerin takipçilerinin hoşa giden söylemleri, ancak ve ancak takiyedir.