bugün

fatih te kara çarşaflıların cirit atması

cirit atma sporunun fatih semtinde kara çarşaf giyen sporcular tarafından icra ediliyor olması. yoksa değil mi?

sana göre doğru olanın bir başkasına göre yanlış olma ihtimalini düşündün mü hiç? senin özgürlük dediğin açık giyinmek belki o kadına göre yapmaması gereken birşey, inançlarına aykırı belki de. ya da, bilmem belki kafanız basar anlarsınız; o kadınların kendi tercihi olabilir mi o şekil giyinmek? bunu anlamayacak kadar salak değilsiniz, sadece gözünüzü o kadar nefret bürümüş ki göremiyorsunuz gerçekleri, yozlaşmışsınız, yobaz dediğiniz insanların onda biri kadar özgürlükçü olamazsınız.

insanların amacı ne sürekli bunlarla uğraşmaktaki? kocaları tarafından zorla kapatılan kadınların(!) özgürlüklerini, haklarını savunuyorlar kendilerince. abd'de ırak halkına benzer sebeplerden özgürlük getirmek istemişti, bu mu sizin özgürlük anlayışınız?

edit; abd ırak'a girerken amacı her ne kadar farklı da olsa, özgürlük getirdiğini iddia etmişti. bazıları da bizim başı kapalı kızlarımıza özgürlük getirmek istiyor ama gerçek amaçları bu mu? bu yüzden böyle bir benzetme yapılmıştır. tabi 6 aylık bir maymun zekasına sahip olanlar bu benzetmeyi bile anlıyamıyor.

edit 2; 3 yaşındaki kız çocuğuna marş ezberletip tehşir etmek, onların türbanı varsa benim de atatürk'üm var demek demokratlığınıza yakışan hatta cukk oturan eylemlerdir. bu yolda devam edin, durmak yok marşş marrşş! memleketin size ihtiyacı var. *