bugün
- sözlük kızlarının kekleri10
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak6
- manifest grubu vs tarkan15
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti5
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- yeni parti48
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- reklam botları2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- camlar açık çıplak yatmak5
- patron şirketi2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- uykuya doyamamak3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- pepsi2
- hikayeyi devam ettir54
- sinem dedetaş6
- manyak olmaya karar verdim5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- seni onaracağım diyen kadın4
- kemal kılıçdaroğlu16
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- tai lung27
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- diamond bosphorus22
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- cemil tugay3
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- bugün ne oldu3
- nickten isim tahmini yapmak72
- atatürke başkaldıran şehirler2
- benkimki6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- devlet bahçeli2
- japon2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- g o k u2
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
birinci dünya savaşına bakalım kaç cephede savaştık geri çekildik oda yetmedi kurtuluş savaşı yaptık anadolu yu kurtardık bu mantık süper güzel övünelim bak bakalım benimle birlik olan almanya neden 1 karış toprak kaybetmemiş bir düşün
sevri türk imzalıyor lozanı türk imzalıyor
rusya hem kuzeyde hem güneyde suriyede amerika hem kuzeyde gürcistanda hem güneyde ırak ve suriyede oda yetmemiş doğuda iranın arkasında batıda adalar avrupa birliğinin elinde güney kıbrıs ile ve israil suveyş yolunu tutuyor çinde cubitide kızıl denizin diğer tarafını tutuyor
adamların tahammülü kalmamış boşalt anadoluyu diyor
bizim millet hala içer de benim dediğim olsun benim dediğim olsun diye diretiyor
bak bakalım bu seçimden sonra ne çıkıyor ortaya
1- iktidar seçilirse ekonomi ile vurup diktatör diye ayaklandırıp müdahale edip vatanı alacaklar
2-muhalefet gelirse ekonomi diyerek iç ayaklama yapıp müdahale edip vatanı alacaklar
3-o mehdi ilan edeni allah adamı diyerek ekonomi ile din bilenleri ayaklandırıp müdahale edip vatanı alacaklar.
nasıl bir iş sağcı solcu diye kırdılar alevi sunni diye kırdılar yetmedi ordu halk diye kırdılar oda yetmedi kemalist dinci diye kırıyorlar oda yetmedi ekonomi ile zengin fakir diye kıracaklar.
sözde herkes savaşa gider sorun savaşta can vermek değil ki bu adamların bunları yapmasını engellemek
sorun şu ki ülkende öğretim var ama ismi milli olan milli eğitim diye bir sistem yok 1938-2018 kim geldi ise o sorumlusu.
sevri türk imzalıyor lozanı türk imzalıyor
rusya hem kuzeyde hem güneyde suriyede amerika hem kuzeyde gürcistanda hem güneyde ırak ve suriyede oda yetmemiş doğuda iranın arkasında batıda adalar avrupa birliğinin elinde güney kıbrıs ile ve israil suveyş yolunu tutuyor çinde cubitide kızıl denizin diğer tarafını tutuyor
adamların tahammülü kalmamış boşalt anadoluyu diyor
bizim millet hala içer de benim dediğim olsun benim dediğim olsun diye diretiyor
bak bakalım bu seçimden sonra ne çıkıyor ortaya
1- iktidar seçilirse ekonomi ile vurup diktatör diye ayaklandırıp müdahale edip vatanı alacaklar
2-muhalefet gelirse ekonomi diyerek iç ayaklama yapıp müdahale edip vatanı alacaklar
3-o mehdi ilan edeni allah adamı diyerek ekonomi ile din bilenleri ayaklandırıp müdahale edip vatanı alacaklar.
nasıl bir iş sağcı solcu diye kırdılar alevi sunni diye kırdılar yetmedi ordu halk diye kırdılar oda yetmedi kemalist dinci diye kırıyorlar oda yetmedi ekonomi ile zengin fakir diye kıracaklar.
sözde herkes savaşa gider sorun savaşta can vermek değil ki bu adamların bunları yapmasını engellemek
sorun şu ki ülkende öğretim var ama ismi milli olan milli eğitim diye bir sistem yok 1938-2018 kim geldi ise o sorumlusu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar