bugün

19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçı

Futbolsever olarak be bok oldugunu ve olacagini acikliyorum yalan diyen varsa kumda oynasin.pepe hakli olarak kirmizi yedi yedi ve efndi bjk karizmayla ilk yari sonuna dek mac bitmesin diye provakeye basladi.allahiniz kitabiniz varsa 45-50 dkkaya bakin!sonrasinda bjk li topcular bu maci ertelemek bitirmek icin herseyi yapmadi mi? Gerginligi kim atesledi.kimin kici yemedi? Tolga zengin kaptan kisisi fb taraftarini kiskirtirken araya giren ve elenecegini gun gibi bilen filozof yaralandin diye boburlenme otto baric sirtinda 40 kilo kayayla 3- 0 maglup sayildi.
Basin mi.malum aktroller.delikanli ve efendiyseniz sabaha ayni sartlarda goruselim ki si bu sartlarda patliycaksiniz diye got attiniz sayin bjkalilar.yoksa 4 yemistiniz net...
Bu kadar aileyi ekran basinda bi keyfli mac izlemekten mahrum birakan provator q7 ve ikinci yarinin basindan beri son enrjileriyle fb den adam attirmaya calisipta saha disi olaylara gebe kalacak kadar enerjisini bitiren cempiyins lig rekortmeni kacak dansoz efendilere selam olsun.yemedimi? Farkettik!