bugün

1959 öncesi şampiyonluklar

mevzusu açıldığında zırlayan kesimin yalnızca galatasaray camiası olması çok manidardır. çünkü, 59 öncesi sadece 1 şampiyonlukları bulunuyor.

59'dan önce mahalli lig oynanmış, 59'dan sonra profesyonel lige geçilmiş diyorlar ya hani; 59-67 arası yine aynı statüde devam etti lig, bunu bilmeyen ya da bilip bilmezlikten gelenlere galatasaraylılar diyoruz biz. aaa bi dk onların uefa kupası vardı dimi. perdono.

madem 59 öncesindeki lig usulü profesyonel değildi, o zaman 1967'ye kadar olanlar da sayılmasın. çünkü yine istanbul ligi, izmir ligi, ankara ligi usulünde oynanmış lig o tarihler arasında. yani eski statüde. ( o tarihler arasında galatasaray 2 şampiyonluk, metin oktay ise 5 gol krallığı kazanmıştır ) hadi varmısınız onları da saymayalım ? alalım elinizden 4. yıldızı:)) hani ulusal değilmiş ya lig statüsü, ondan diyorum yanlış anlamayın.

italya ligi tarihinde genoa ilk şampiyondur. ve 1 maç oynayarak şampiyon olmuştur. kupası müzesinde yer alıyor ve şampiyon sayılıyor. çünkü hak, haktır. olması gereken de budur. biz demiyoruz ki sadece fenerbahçe'nin şampiyonluklar sayılsın. ama sadece galatasaraylılar ve fenerbahçe düşmanları ( yukardaki karşıyakalı arkadaş gibiler ) zırlıyor, ağlıyor, çomarlığı elden düşürmüyor.

göt yırtmaya gerek yok. o kupalar sayılacak ve fenerbahçe 28, galatasaray 21, beşiktaş 20 şampiyonluk sayısına ulaşmış olacak.

ed: hahahdshsa sözlük iyice gs lisesine dönmüş. seri bir şekilde eksileniyor entry. devaaaaaammm fetöcüler. eksileyen elleriniz dert görmesin.