bugün

mini etekliye donup bakmayan erkek

erkek değildir.

edit: entry'mi neden kötülediniz bühühüü editi değil bu ona göre. fakat sadece bizim ülkemize has bi komiklik var burada.

öncelikle bu iki kelimenin neden kötülenmiş olduğunu tahmin edebiliyorum. bu ifadeyle kadını metalaştırmış, erkek gözünde mini etekli kızı namussuzlaştırmış, sadece bakmaya değer bi obje haline getirip kuyruk sallamış olduğunu saydığım düşünüldü galiba (evet iki kelimeyle) ama bu noktada bi itirazım var,

kardeşim mini etekli kıza bakmanın nesi ayıp eğer kafanızda bi cinsel namus oksimoronu yoksa?????????????????

mini etek giyen kız neden erkekten kendisinin sadece belinin üstüne bakmasını bekler. işte bizim memlekete has dediğim komedi burada yatıyor. kadın kendisinin nasıl giyineceği üstüne kısıtlama istemiyor, giyinişi üstüne kendisi hakkında aşağılayıcı laflar edilmesini istemiyor ama hooop bakılmasını da istemiyor ve bakılınca aşağılandığını hissediyor.. niye?

çünkü aslında bu cinsel namus herzesi mini (ya da normal) etek giyenine bile sirayet etmiş durumda. ne kadar giyinişiyle sıyrılmaya çalışsa bile aslında bu muhafazakar yapılanmaya dahil. ve mini etek gibi zaten amacı kendisinin bakılıp takdir edilmesi (nedir bi kızın güzelliğini takdir etmekteki kötülük yahu bunu biri bana açıklasın -tabii dine ya da cinsel namusa inananlara sormuyorum bunu-) olan bi giysiyi giyse bile bakılmayı istemiyor, bakılınca kendisini metalaştırılmış hissediyor.

ne saçmalık bu.. ben kendimi düşünüyorum da eğer şort giyersem ve bi kız bacaklarıma bakarsa o an dünyanın en mutlu adamı olurum beğenildim diye. ama bi kız beğenilmek istemiyor, mini etek giyeni bile bacaklarını namusu olarak addediyor ve bakılmasın diyor.

ben bakarım güzel kızlara, ve güzelse de güzelliğini takdir için, onu beğendiğim için bakarım. bundan da ömrümün sonuna kadar utanacak değilim.

kendisine bakılmasından utanan, bakmamı aşağılayıcı bulan ve bunu namus olarak addeden ama yine de mini etek giyen kız.. zaten o giysiyi taşımayı bilmeyen kızdır.