bugün

türk ibaresinin kaldırılması

Ziraat bankasından da dolar yükseliyor diye kaldırdılar zaar.

Ulan o kadar, sığırsınız ki. Adamlar savaşa hayır dedi diye vatan haini oluyorlar. Pezevenk, sen de savaş suçlususun o zaman. Çıkar götündeki beyaz etek kefenini de sigtir git sen savaş. Klavyeden yazıp, şehitler ölmez demekle olmuyor silkik. Git anasına babasına sor ölüyor mu ölmüyor mu. Başına gelmeden oradan konuşmak kolay.

Bu ülkede terör 15 yıl öncesinde de vardı da hadi başarısızlıkları 10 yıldır iş açmış olsun, o 10 yılda öldürülen her askerin, patlayan bombalarla ölmüş her sivilin, 15 temmuzda öldürülen her vatandaşın askerin hatta darbeci diyip kafasını kestiğiniz erlerin kanı sizlerin elinde. Siz istediğiniz kadar kabul etmeyin, çünkü 15 yıldır her başarısızlığına ragmen desteklediğiniz ve utanmadan desteklemeye devam edeceğiniz aymazların uyguladığı politikalardan oluyor bunların hepsi.

Dün ışıdla savaşsın diye almanların donattığı pyd davulla zurnayla geçiyordu sınırımızdan. Şimdi o ışıddan dönme ösoyla bizim askerlerimiz yanyana gelip pyd-ypg yi vurmaya gidiyor. Gitsin, sınırı korusun da be amucuk insan bunu sorar ya. Kafası olan düşünür de hacı sen ne yapıyon der, bunu düşünemeyen alayınızın kafatasını silkeyim ben.