bugün

elektromanyetik alan teorisi

1. defa aldım.
hoca çok kötüydü, adam maxwell denklemlerini ezberletiyordu
nereden ne soracağını söylüyordu ama ezberlemenizi istiyordu.
karışık ifadeler, kaldım. hatta sınıfça kaldık.

2. defa aldım.
bi hoca veriyor rektör yardımcısı, kesin geçerim gözüyle bakıyorum derslere bile girmeden vizeden 65 aldım. okulu bırakmak zorunda kaldım, finale bile giremedim. herkes geçti ben kaldım.

3. defa aldım.
başka bir hoca veriyordu profesör imiş, kadın hocaydı. adaptasyon sürecindeydim. yeni dönmüştüm okula kafam basmadı vize 35, final 38. kaldım.

4. defa yaz okulunda aldım.
aynı hoca ama ders sabah 8'de. okula yürüyerek gitmem gerek.
yokuş çıkıyorsun hava sıcak terliyorum kafam zaten atık para da kazanmam lazım yaz okuluna verdik ev değiştirdik filan. girmedim derslere kaldım.

5. defa aldım.
hoca aynı hoca, meğer hayatımda en en en çok seveceğim hocaymış kendisi * keşke diğer 2 alışımda gireydim derslerine daha çok vakit geçirseydim hocayla.
ki radikal bir kararla aynı hocadan bu dersin bir üst dersi olan elektromanyetik dalga teorisi de aldım. anca hocayla bakışıyoz * dersi sanki sadece bana anlatıyor. sırf onun için gidiyorum. yahu kadın sanki teyzem, halam. o kadar

iki dersi de bb ile geçtim.

dersler zordu, ama hoca sağolsun yaptı bir şeyler *

anladım ki ders ne kadar zor sıkıcı saçma olursa olsun, hoca her şeyi değiştirir. ben hayatımda bir dersi bu kadar dinlemekten zevk almadım. bu kadar anladığıma sevinmedim.
dersi tek anlayan derse tek katılan hiç devamsızlık yapmayan bendim. ve derse sabahları gidiyordum.

ne dersti be *

hocaya mail attım sonra, siz bana 11 dersimin arasında o yoğunluğun arasında ders anlatışınızla bir nefes verdiniz, sizin derslerinizde dinleniyordum. notumda beklediğimden fazlası iki yaptığınız şey içinde teşekkür ederim minvalinde bir şeydi *

cevabı söylemiyorum.

kendimi övmek olur aahaha :D