bugün

arif v 216

Film beklentinin çok altında cem yılmaz çok iyi komedyen kalbini kırmayalım diye filme güzel demek yerin dibine sokulan birçok filme hakaret olur.
Öncelikle film çok renkli ve nostalji öğeleri gereginden fazla abartı ve gerçekciliği çok düşük.
Gereksiz karışık çok sahne var. Filmin ilk yarısı bitince çıkıp giden insana zerre suç bulamazsınız. Kalanlarda bir umut belki 2. Yarı hareketlenir umuduyla izledi. Gora ile arasında 15 yıl olması çok daha iyi iş beklenmesi gayet normal.
Görsel efektler hele final sahnesi çizgi film izlenimi ve insanı filmden olabildiğince sogutucu.
Filme gülmek için gidenler öyle katıla katıla gülmeyi beklemesinler. Çok az sahne var oralarda da tebessüm ediyorsunuz.
iyilik güzellik kuşlar , ağaçlar temelli saçma bir filim olmuş. Hayatın bir gerçegi var. 1960- 1980 arası filmleri güzel fakat ülkede ölümün , fakirliğin , siyasi katliamların, ermeni suikastlerinin kol gezdiği teknoloji tv olmadığı için insanların sadece kendi hayat ve çevresine bakabildiği sorumlu olmadığı dönemler.
Bugün internet , tv , cep telefonu olmasın saygınlık birşeylerin kıymeti , dünyadan olanlardan bi haber yaşamak insanlara mutluluk verecektir.
Sonuç olarak film izlemeye inanın değmez gora ya 3 kez giden biri olarak birçok insan bu neydi şimdi diyerek filmden çıktı. Çok sıkıldı insanlar çünkü gereksiz diyalog ve zorlama sahneler insanları baydı.
1- (bkz: Gora)
2- (bkz: herşey çok güzel olacak)
3- (bkz: arog)
4- (bkz: yahşi batı)
5- (bkz: hokkabaz)
6- (bkz: pek yakında)
7- (bkz: arif v 216)
8- (bkz: ali baba ve 7 cüceler)
ilk 5 kesinlikle değişmez son 3 sıra kendi arasında değişir. Objektif gerçekci analiz budur. Katıla katıla güldüm ne adam ya diyen aşırı yalan söylüyodur. Bu filme çok güldüm diyen süperdi diyen bir çok filmin hakkını yer. insanları yanlış yönlendirir.