bugün

türkiye işgal edilse yazarların yapacakları

arkadaşlar ne çabuk gaza geliyorsunuz, türkiye'yi böyle tehlikeli durumlara getirenlerden hesap sormak, sorgulamak yerine olayı kabullenmişsiniz amk.

diğer devletler tek bir bombayla ülkemizi yok edecek teknolojiye sahipken biz hala imam hatiplere uğraşıp sadece organik hoşaf üretebiliyoruz, ülke tam bir muz cumhuriyetine dönmüş durumda, kimin eli kimin cebinde belli değil, eğitim, hukuk, ekonomi içler acısı durumda, ülke ileriye gitmek yerine her geçen gün gerilemekte, daha bugün itü'de müzik haramdır diye bildiri dağıtan ahmaklar olay oldu, sizce bizim bu kafalarla savaşta şansımız olur mu ?

bir an önce kendimize çeki düzen vermemiz olayın ciddiyetini kavramamız lazım, bakın sizi bile böyle din iman vatan millet gazıyla hemen ölüme gönüllü hale getirmiş bu sistem, siz ölmeden vatanıma milletime nasıl yararlı olurum nasıl ülkeme katkı sağlarım onu düşünün. zaten şehit olursak sonumuz muhtemelen ışid tarafından yakılarak şehit edilip üstü örtülen askerlerimiz gibi olacak ya da birileri bizim ölümümüzden siyasi çıkar sağlamaya çalışacak, siz burda ölümü düşünürken belki de tüm bunların sorumluların evlatları nasıl daha çok cukka yapıp yurt dışına kaçarım diye düşünüyor, biraz akıllı olun.

en kısa zamanda fabrika ayarlarımıza, cumhuriyet'in ilk yıllarına, dönmezsek atamızın bizlere öğütlediği gibi akıl ve bilimle düşünüp milli ekonomi ve teknolojiye önem vermezsek, içimizdeki hainlerden temizlenmezsek sonumuz hiç hayırlı gözükmüyor.

umarım bir şekilde fabrika ayarlarımıza döneriz.