bugün

ak partili gibi düşünmek

akp yi, daha doğrusu recep tayyip erdoğan'ı destekleyen insanların düşünme biçimidir. Belirli ön kabuller, şartlanmalar ve tam bir teslimiyet gerektirir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
önkabul 1: reis mutlak iyi bir insandır.

------> yaptığı ve yapacağı her şey tamamiyle ülke ve bu ülke insanının iyiliği, çıkar ve menfaati içindir. dolayısıyla ona muhalif olan herkes ülke ve ülke insanının kötülüğünü istemektedir, vatan hainidir.

önkabul 2 : reis tam bir müslümandır.

-------> dolayısıyla eksiksiz bir müslümanın haram yemesi, hırsızlık yapması, yalan söylemesi, ezcümle kuran'a aykırı bir eylemde bulunması düşünülemez. eğer ki kendisinin bu tür işler yaptığına dair iddialar varsa bunlar kesinlikle iftiradır. Deliller varsa vatan hainlerinin iftirayı desteklemek adına oluşturduğu montaj ve sahte delillerdir.

-------> eğer ki zahiren bir takım gayrımeşru işleri inkar edilemez derecede delilleriyle ortaya çıkmışsa (bir önceki madde çalışmıyorsa) bu gayrımeşru işler muhakkak ki önkabul 1 de bahsedilen ülke ve islam ümmetinin yararına yapılmıştır. kendisine ülkeye hizmet için meşru zeminde hareket alanı bırakılmadığı durumlarda bu tür zahiren gayrımeşru işlere başvurabilir. bu da siyasi dehasının ve ülke menfaati için elini ateşe sokmasının bir yansımasıdır. olayın kendi maddi çıkarı ve saltanatı için olduğunu söyleyenler ülke düşmanı vatan hainleridir.

-------> reisin mehdi olması ihtimali vardır. ama değilse de zararı yok.

önkabul 3 : reis ve ak parti kadrosu tamamıyla ülke yönetimi ve alanlarında yetkin kimselerdir

-------> eğer rte nin bize saçma sapan ve tutarsız gibi gelen bir siyaset, söylem, icraatı varsa bu bizim söz konusu siyasi yaklaşımı anlayacak kapasitemiz olmamasındandır. muhakkak ki o bizim göremediğimizi görür, düşünemediğimizi düşünür, anlayamadığımızı anlar ve o an bizler için en iyisi ne ise onu yapar.

-------> eğer reis sık sık yaptığı gibi dün söylediği bir şeyi bugün inkar ediyor veya tam zıttını söylüyorsa bkz bir önceki madde

-------> tüm kadrosu ile ak parti, reis için belirtilen özelliklerin birer numunesini taşımaktadır. ülke yönetimi konusunda tam yetkin kişilerden oluşmaktadır. velev ki arada bir takım kimselerin hataları olmuş olsun bu durum kesinlikle reisi ve ak partiyi bağlamaz. bu hatalar üzerinden reisi ve ak partiyi eleştirenler fırsatçı vatan hainleridir.

-------> bu yetkin ve tamamen dürüst insanlardan oluşan kadro ile ülkemiz süper güç olma yolunda adım adım ilerlemekte, müslüman birliğine liderlik edecek potansiyele ulaşarak batı dünyasını korkutmaktadır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

evet, artık siz de sıkı bir reis destekçisi, yılmaz bir akp savunucususunuz. en güzeli de bu düşünce yapısıyla ülkemizin birden bire artık dünyanın sayılı süper güçlerinden ve mutlu insanların yaşadığı bir ülke haline dönmesi.