bugün

müzisyen anne

yılmaz kartal bebek yaklaşık iki hafta önce kalp nakli oldu!

uzunca bir süre gözetim altında tutulması, hastaneden çıktıktan sonra her hafta hastaneye gelmesi ve evde karantinada olması gerekecekmiş. varsın tutulsun, varsın kontrole gitsin!

nasıl mutluyum anlatamam. hep korkarak giriyordum hesaba. instagram kullanmadığımdan arada bir duruma bakıyordum.

birkaç gün önce bir de baktım ki kalp bulunmuş! ve müzisyen anne kalbi bağışlanan çocuk benim 3. çocuğumdur artık diyor.
ben burda mutluyum, gülüyorum ancak bir yerde bir anne ağlıyor diyor.
bu kadar da farkında bir kadın işte.

umuyorum ki yılmaz kartal uuuupuzuuun seneler boyu bizimle olacak.
bağış duyurusu ilk yapıldığında uzun bir mesaj atmıştım ahu hanım'a. kartal'a kalp bulunacağı, oyunlar oynayacağı, genç ve yakışıklı bir adam olduğunda kız arkadaşı olacağını ve bizim de bunları görerek gurur duyacağımızı söylemiştim.

bundan yıllar sonra umarım kartal ola da evlenirse, bizimle paylaşılır ve biz de mutlulukla izleriz.

şunu da sitemle eklemek isterim ki, bundan birkaç gün önce kan bağışı hakkında girdiğim ve sonuna organ bağışını iliştirdiğim entrym 3 eksi oy aldı. (#38308471)
tahminimce prim yaptığımı düşünenler eksiledi. burası sosyal medya. çoğumuz birbirimizi gerçek hayatta tanımıyoruz ve ben buradan girdiğim bir entry ile 3-5 artı oy harici bir çıkar elde edemem. ancak farkındalığı arttırabilirim diye düşündüm. keşke herkes bunu düşünse de sürekli kan ve organ bağışı başlığına entry girse o da sol frame de gözükse, birilerinin gözüne gözüne girse.

müzisyen anne'nin ve ailesinin yaşadığı mutluluğu kaç ailede görebilirsek o kadar insanlığımızın farkınavarabilmişiz demektir.