bugün
- cilgincapkin213
- sigara içen kızla öpüşülür mü8
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı8
- çizgili pijamalı çocuk5
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler10
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- o değil de bir ara satanistler vardı noldu onlara3
- gammazlar çetesi18
- gocu28
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- bu sen misin7
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş4
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- true nickli namussuz kadın düşkünü2
- yeşil gözlü kız11
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- insanlarda bıraktığımız iz3
- edep sen ne güzel şeysin3
- politikacılar2
- chp kapatılsın kampanyası10
- masklavi'nin düşünceleri18
- normal sözlük moderasyonu4
- türkiye12
- cecot gibi bir hapishane inşa etmek2
- chp'nin hali ne olacak46
- gençler isyan ediyor6
- osmanlı padişahları vs firavunlar3
- kabak tatlısı kapatılsın6
- vice city eğitim ve araştırma hastanesi5
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders5
- eh işte3
- sigortanizi nerden yaptırıyorsunuz4
- eski sevgilinin yeni sevgilisini beğenmemek3
- melahat ileri4
- afşin2
- kokuşmuşluğunu düşünen kişi3
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- tanışır tanışmaz burç soran kadın3
- suca suruklenen cocuk8
- gavurlar niye müslüman olmuyor11
- teklif edilen kızın aşağılaması5
- yavudilerin ikide bir tanrı adını anmaması3
- modern ilişkilerin zor başlaması ama çabuk bitmesi3
- sıkıntı vermeyen akraba5
- özgür özel ekibinden 28 istifa4
- 90 santimetrelik yapay damarla hayata dönüş2
- bisiklet marka tavsiyesi7
- olasılıkları içinden en kötüsünü seçmek5
- araplar bizi sırtımızdan vurdu5
muhafazakar-milliyetçi bir felsefe hocası ve içten içe köle ahlakı empoze etme çabaları..
haa bir de bayaa bir uğraşıp komunizm i kötülemişti günün birinde..
ne kadar lenin-stalin belgesi varsa, doğu avrupa da ne kadar ölüm varsa gelip onları anlatmıştı bize.. marx ile ilgili de hiç ideolojisi gibi yaşamamıştı.. bir komunist değildi yani derdi..tabii bizde de köle ahlakı var, hoca da irice korkutucu bir şeydi, sesimizi çıkaramazdık bizde..
bunları yapması tabii doğru birşey değil.. bir felsefe hocasının sürekli bize dogmalardan hareket ederek, dersin 20 dk sın kitaptan okurcasına kelime kelime konu anlatması. dersin diğer yarısında da ahaha-kikiki ile geçirmesi çok büyük ukte kalmıştı içimde..
bizim okulda* hiç bir öğrenci diyemez ki felsefe dersinde kalktım çatır çatır düşüncelerimi söyledim. diğer arkadaşlarımla görüş alış verişi yaptım..
haa hocaya sorarsanız siz söylemek istediniz de ben mi kaldırmadım der.. haklı da.. ama fiziksel olarak gelişmesini tamamlamakta olan, fakat zihinsel olarak daha yolun başında olan bir genci düşünemez,sorgulayamaz halee getirmesi öğrencilerin değil hocanın suçuydu.. arz ederim..
edit: hakszılık etmeyelim; bir de achilles vardi sanirim. yolun yarisini gitmeye calisiyordu da surekli, gitmek istediği yere bir türlü varamiyordu falan. hazinli bir hikaye......
haa bir de bayaa bir uğraşıp komunizm i kötülemişti günün birinde..
ne kadar lenin-stalin belgesi varsa, doğu avrupa da ne kadar ölüm varsa gelip onları anlatmıştı bize.. marx ile ilgili de hiç ideolojisi gibi yaşamamıştı.. bir komunist değildi yani derdi..tabii bizde de köle ahlakı var, hoca da irice korkutucu bir şeydi, sesimizi çıkaramazdık bizde..
bunları yapması tabii doğru birşey değil.. bir felsefe hocasının sürekli bize dogmalardan hareket ederek, dersin 20 dk sın kitaptan okurcasına kelime kelime konu anlatması. dersin diğer yarısında da ahaha-kikiki ile geçirmesi çok büyük ukte kalmıştı içimde..
bizim okulda* hiç bir öğrenci diyemez ki felsefe dersinde kalktım çatır çatır düşüncelerimi söyledim. diğer arkadaşlarımla görüş alış verişi yaptım..
haa hocaya sorarsanız siz söylemek istediniz de ben mi kaldırmadım der.. haklı da.. ama fiziksel olarak gelişmesini tamamlamakta olan, fakat zihinsel olarak daha yolun başında olan bir genci düşünemez,sorgulayamaz halee getirmesi öğrencilerin değil hocanın suçuydu.. arz ederim..
edit: hakszılık etmeyelim; bir de achilles vardi sanirim. yolun yarisini gitmeye calisiyordu da surekli, gitmek istediği yere bir türlü varamiyordu falan. hazinli bir hikaye......
güncel Önemli Başlıklar