bugün

tanrıya açık mektup

sevgili tanrım selamlar, sevgiler, nasılsın ?
iyi olmanı cenab-ı allah'tan niyaz ederim. bizi soracak olursan eh işte diyelim her şey yolunda çok şükür. yalnız geçen şemsiyesiz gezerken ben yağmur yağdırdın, haliyle ıslandım biraz üşütmüşüm, biraz kırgınlık var üzerimde. ama olsun tanrım bilerek yapmamışsındır ya da imtihan etmişsindir beni. bilirim böyle küçük oyunların, sürprizlerin, sınavların oluyor zaman zaman. çok şükür tanrım.
bu arada tanrım cehenneme kombi döşetmişsin duyduk sevindik. devir tasarruf devri tabi. eskisi kadar yakmaz ama olsun. cehhennemlikler azıcık kalın giyinirlerse, yanmadan önce ısınma koşusu yapabilirlerse biraz bence eskisi kadar sıcak olabilir, yakar. zebaniler o işi ayarlarlar tabi. bu arada tanrım geçen gün biradere allah canını alsın diye dua ettiydim sen onu fazla şey yapma. anlık çıktı ağzımdan yoksa bilirsin tanrım severim biraderi.
öyle işte tanrım, ben yine ara ara yazarım sana meraklanma. bu arada cennetten erken rezervasyon fırsatı falan olursa bilgilendirilmek isterim tanrım. artık sms mi olur, rüyada ak sakallı dede falan mı söyler onları hep siz biliyorsunuz.
her şey için allah razı olsun tanrım.
allah'a emanetsin.

şeklinde de yazabilen açık mektuptur.