bugün

sahi bir gece ansızın geliyorduk ne oldu

e kefeni ile çıkanlar nerede?
e hani savaş (desteklediğim için değil söyledikleri için)

ben size olacağı söyleyeyim. ayrılıp biz devletiz dedikleri an.

hemen israil tanıyacak,
ardından amerika atarlanacak sonra seve seve tanıyacak.
avrupa dünden razı hemen tanıyacak
biraz rusya bekletir ama o da 3 gün içinde tanıyacak.
iran savaş çığlıkları atacak
türkiye sınır kapatıp laf edecek ama seve seve tanıyacak.

sonuç olarak türkiye bir gece ansızın gelebiliriz dediği yere artık komşu ülke muamelesi yapacak. başımızdakiler ve dünya konjonktürü bunu göstermektedir. arkadaşlar bu başımızdakilerin salladığı kadar büyük bir devlet değiliz. hatta 3. dünya ülkesiyiz. asla gelişmedik, asla ilerlemedik. bu sebeple de artık bitti. bırakın maval okumayı. bırakın bir gece ansızın geliriz demeyi, bırakın milliyetçilik naraları atmayı. sen atsan ne olacak. senin misak-ı milli sınırlarını kendin değil büyük devletler çiziyor.

sen din kitap allah derken, bilime ve sanayiye yatırım yapan, küresel ekonomi de ilerleyen ve güçlenen devletler var. sen osurursam oruç bozulur mu diye milyon tane program yaparken, sen bilime önem vermeyip, sen eğitime önem vermeyip sen ki sen! atatürk'ün çizdiği muassır medeniyetler seviyesi mottosunu yerle bir ederken ses etmeyen sen sus!

özellikle mhp'li o 5000 kişiye diyorum. senin ata'na ayyaş dedi, senin partini yerden yere vurdu. partinin başındaki adamı kendine köle yaptı sen sus önce! senin konuşma hakkın o evet oyunu verdiğin gün bitti.

şimdi misak-ı milli, milliyetçilik damarları ile hareket etme. sen evet oyu verdiğin gün vatan haini oldun! sen o oyu verirken vatana ihanet ettin. şimdi otur ve acını yaşa. sen ve senin gibiler yüzünden bu haldeyiz.