bugün

almanya da dev ekran da free apo sloganı

Tayyibi günahım kadar sevmem ama işte aynı piç almanlar [ya bakın burda yaşıyorum diye diyorum] rte'ye "ay diktatör bu adam yhaa .ss" diyorlar.

Neymiş? Rte yönetiminde türkiye, kürtleri çok eziyormuş.

Yok daha neler. Lan "açılım" gibi son yılların en rezalet siyasi girişimi rte başlatmadı mı? Hangi ezmeden bahsediyor bu piç almanlar?

Ama konu işte rte. Sabah tayyiple kalkıp, gece tayyiple yatıyorlar. Yemin ediyorum bizim türkiye'de göt kılı dediğimiz çomarlardan bile gün boyunca tayyibi daha çok alıyorlar ağızlarına.

rte'yi kullanarak türkiye düşmanlığında tavan yaptılar.

işin komik tarafı almanlar kafayı öyle sıyırdı ki pkk terorist piçlerine karşı çıkan, ses çıkaran bir türk olursa "foşik tayyipçi" diye kovuryorlar.

Şu algıya bak. Boş boşuna propaganda yapmıyorlar yani. 2 senedir uçtular resmen.

Medyanın ve politikacıların gazına gelerekden şimdi (yeminle aslında masum olan) alman halkı

pkk yı (resimde de gözüktüğü gibi) barış güvercini olarak görüyorlar,

türk devletini ise "kürtleri ezen faşistler".

Ben ne zaman bu konuya değinsem , fb olsun, ulu olsun, veya real de böyle ortamlar olsun, bana " lan sen akpli misin lan" diye hakaret edenler oluyor.

Arkadaşım konu akp değil, rte değil.

Bugün almanların sağından soluna kadar bütün ama bütün partiler ve siyasi hareketler sırf türkiye düşmanlığı olsun diye anti rte-ciliği öne sürüp o piç apoyu , o piç pkk lı şerefsizleri , bizim mahsum insanlarımızı öldüren o o.çlarını "ezilmiş halk" olarak lans ediyorlarsa ,

kimse kusura bakmasın ama ben sırf muhalif görüşlü olduğum için benim devletimi o piç hainlerle beraber kötülemem.

Eğer pkk dostu almanya'ya karşı tayyib'i korumak beni akpli yapıyorsa,

pkk dostu almanya ile beraber - bu konuda - laf sallamak beni pkk yapcağına,

ilk opsiyonu tercih ederim. Evet.

Ne mutlu türk'üm diyene.
© copyright 2005 - 2026