bugün

ölmek istiyorum

sessiz biriyim. öyle kolayca sosyalleşmek benim için mümkün değil. insanlar biriyle sohbet ettiğimi gördüğünde dahi şaşırır hatta.

öyle düzenli gerçekleştirdiğim bir hobim yok. bu sene okuldan mezun olduktan sonra yapacak hiçbir şey bulamadım. boş boş oturdum bütün yaz.

başarısız biriyim. liseden mezun oldum o da zar zor gerçekleşti. ygs ve kpss den kayda değer bir puan alamadım. o yüzden şu an tamamen boştayım. kendimi önümüzdeki ygs den iyi puan alırım diye avututuyorum.

kendimi yakışıklı bulmuyorum. diğer insanlar da beni yakışıklı bulmuyor. haklısınız çok aptalca geliyor kulağa ama durum bu gerçeği değiştiremem bununla yaşamak zorundayım. ya da değilim bilemiyorum.

hiç düzenli bir ilişkim olmadı. 6 ay biriyle çıktım o ilişki de saçma sapan birşey di. sonunun kötü olacağı belliydi.

babam başarılı olacağıma inanmıyor. kendisine şunu şunu yaparsam destek olur musun? diyorum. tabi olurum ama yapabileceğine inanmıyorum. sonuçta şimdiye kadar sonuç hep hüsran oldu diyor.

uzun yıllar hatta ne uzun yılları ben akrabalarımdan hep uzak kaldım. şimdi memleketimdeyim insanlar beni tanımıyor bile. tanısa da ne fark eder zaten. siktir et.

kendimi olgun bulmuyorum. önemli kararlar alamıyorum.

o yüzden diyeceğim şudur ki ;

niye ölmek istemeyeyim ki?

kendimi öldürecek gücüm de yok.

lanet olsun.