bugün

inadım inat götüm iki kanat

aziz yıldırım'ın hayat felsefesi olan sözdür.

stoch'u galatasaray'ın elinden aldim demek için gitti aldı, stoch elinde patladi.

mehmet topuz'u Beşiktaş'ın elinden aldım demek için fazla fazla para verip aldı, 1 sezon bile düzgün top oynamadı, yillarca kadroda kaldi en son serbest birakildi.

simdi de bu yeni giuliano mudur nedir o adam için trabzonla papaz olmuş, tamam trabzon'un yaptığı normal sartlar altinda hoş değil ama hem fenerin sicilinin bu tarz işlerle dolu olması hem de 2010-11 sezonundan süregelen nefret bu hamleyi anlaşılır kılabilir.

aziz yildirim ne yaptı, kiralik anlaştığı adamı sirf trabzon almasin diye bonservisiyle aldi, 4 senelik kontrat ve 7 milyon euro bonservis gote girdi.

topcu belki diego gibi bir performans gösterecekti (olursa sasirmam zira diego kariyer olarak bu adami donunda sallayacak bir adamdi) fener de opsiyonu kullanmayip seneye başka bir isim bulacaktı.

şimdi ne oldu, hem kjaer'in parasiyla yapilmasi beklenen 4 transfer isi gote geldi, soldado ve giuliano ile para bitti zira, hem de topçunun 4 sene elde patlama imkani oldu.

trabzon adami transfer etse fenere daha az zarar verirdi, şimdi bi taşla 2 kuş vurmuş oldu trabzon, rakibine iyi celme atti. yine bir boluspor operasyonu yapmazsa aziz yıldırım fenerin bonservisle adam alma şansı yok, bonservissiz adam da piyasada yok ve takımda siritan mevki çok.

kısacası aziz yıldırım inadı yine fenerin burnunu boka soktu, hayırlısı bakalım.