bugün

madem evrim var maymunlar neden insan olmuyor

otu, boku, püsürü bilimle açıklamaya çalışan, bilimin kanıt getiremediği, açıklayamadığı herşeyi yok sayan zihniyetin tuhaf bulduğu soru. söz konusu soru kendilerine her zaman saçma gelse de hiçbir zaman net bir cevap veremezler ama kitap okumanızı salık vermekten geri kalmazlar.

okudum lan onca kitap bi bok yok işte. daha ne kitabından bahsediyosun? evrim teorisinin her aşaması bir bir çürütülmüş ve çürütülmeye devam ediyor sen hala kitap oku diyosun.

Kaldı ki bu teorinin bilimsel bir dayanağı, kanıtı yok. Materyalist bir düşünceden öteye gidememiş. Biyoloji, genetik, paleontoloji, biyokimya, neye dayandırırsan dayandır tutar hiç bir tarafı yok. birilerinin ideolojik çıkarlarını korumak adına ortaya böyle bir fantezi atılmış sen hala kitap oku diyosun. kitabına sokayım senin.

madem evrim var maymunlar neden insan olmuyor sorusunu saçma mı buluyosun? peki o zmaan bugüne kadar hangi ara geçiş formunun fosiline rastladın? öyle ya evrim şıp diye olmuyorsa dahi mutlaka ara geçişlerin olması lazım. oysa 30 milyon yıl önceki termit de aynı günümüzdeki de.

bırak bu saçmalıkları. bence en büyük evrim reddetmeyi bırakıp beyninde gerçekleştireceğin devrimdir.