bugün

uzak mesafe ilişkisi

Yureyecek iliski mesafe tanımıyor arkadaslar.

Bakin burda bazi hanim kizlarimiz var. Yigidonun biri pesinde dolaniyor. Askindan ölüp bitiyor ama cocuk uzakta oldugu icin acabalara vuruyor kendini. Kadinlar boyledir cunku azizim. "Yeaa ben uzuldugumde omzunda aglayamicam. Ozledigimde dokunamicam" der ve redder aşık bir adami. Oysa yastiga basini koyup aglamak da aslinda sahane bir harekettir. Neyse konu bu degil.

Iste bu tereddutlu hanimlar burayi okuyorlar. Başlığı acip bakiyorlar. Kadinlar boyledir cunku azizim. En az 4 teyit almadan hareket etmezler. Serpile, Melise, duyguya misal, bir de bu basliga bakarlar. Neyse konu yine bu degil.

Yuruyecek iliski mesafe tanimiyor arkadaslar. Kafaniza takmayin. Hem en fazla yurumez. En fazla biraz fazla aglarsiniz, biraz fazla ozlersiniz, biraz fazla kiskanip azicik fazla telefonda kalirsiniz.

Gozunuzun icine bakan bicare erkekleri uzmeyin arkadaslar. Erkekler boyledir cunku azizim. Aşık olunca biçare hissederler. Gece dayanamayip son parasiyla otobuse binerler, sabah yurdun kapisinda beklerler. Canlari herkesten cok yanar ozleyince, cok da konusamazlar sizin gibi. Erkekler boyledir cunku azizim ve başlığın konusu da bu.