bugün

aynı anda iki kıza aşık olmak

bir erkek için zor bir durum. dün çocukluk arkadaşım, 27 yaşında kocaman erkek bu durum için ağladı. iki kişiyi aynı anda seviyor. biri 4 yıllık ilişkisi. evlenecekler, kız yüksek lisans bilmem ne onu bekliyorlar. diğeri ise arkadaşın komşusu. kuaför. çok efendi ve güzel tatlı bir bayan. sevgilisi olduğunu bile bile benim arkadaşa itiraf ediyor. içimde kalmasın diyor. bizim arkadaşı bir şekilde sadece masum masum, hüzünlü hüzünlü bakarak ve konuşarak kendine bağlıyor. arkadaş artık acıyor mu buna ne oluyor bilmiyorum. arkadaş da baya yakışıklı, fit, işinde gücünde biri. dün beni aradı vallahi hüngür hüngür ağladı.
dedim yola çıktıklarını yolda bulduklarınla değiştirirsen hem yola çıktığından hem de yolda bulduğundan olursun. 4 yıllık bir ilişkin var ve seviyorsun. ama diğerine karşı da boş değilsin. senin yerinde olsam 4 yıllık ilişkimi hiç etmem ve bu durumdan da sevgilime dürüst olarak bahsederdim dedim. bakalım dediğimi yapacağını söyledi. ne olacak zaman gösterir.
durumu görmeme rağmen bana hala imkansız geliyor. bi kişiyi sever bir kişiye aşık olur bence bir insan.

edit: bir arkadaş diye anlatılan hikaye falan filan zırvalamış gene mallar. Ulan benim 4 yıllık ilişkim olacak da sözlüklerde sürtecem hea? Ne salak insanlar var hasbinallah ya.