bugün

kafir kesen musluman kedi

gecelerin birinde hödönk! diye hayatıma atlamış kişilik. işte kız sandık konuşalım dedik, msnde görmem mi bunun yüzünü. yemin ederim direk makinacı dedim bu adam. hayal kırıklığını hiç anlatmıyorum zaten. kız bekliyorum ulan kız! zaten o zamanlar da prensi dişi sanıyodum ya. kaytan falan. ırzını.. neyse.

yeri geldi "bi sn. işiyorum" oldu, yeri geldi dertleşmece oldu yeri geldi "vay satışa bak pezevenk" oldu ama * oldu işte. çık git la hayatımdan!

şaka bi yana, cidden defol.

haha. şaka sandın de mi. kaybol!

neyse cıvıtmıyorum. öz abim gibi sevdiğim, öz abim kadar sevdiğim, uğruna aynı anlama gelen şeyleri yazabildiğim*, 20 gün "ulan ne yazcaz adama ya" diyip sonunda "yaz işte bişeler" dedirtecek kadar samimi olduğum ustam. iyi ki varsın yazarı*.

sürekli izmirimin kızlarına laf atıp dönüp dolaşıp memleketim kızına takılan, takılttıran, takılmaca yapan güzel adam. "peki yenge bize kahve yapabilecek mi?" insanı. sıkılınca uğrak yeri, sıkmadan-çaktırmadan ders vereni, anlatanı-dinleteni, güleni-güldüreni. kız olsam verirdim'i**.

her şey bir yana çok değer verdiğim, anlattığını dinlediğim ender varlıklardan. en tecrübelilerden, en pıtırcığından, en kakao soslusundan, en sevdiğimden.

daha çok anlatılacak şey olanı, gözlerim kapananı, uykum geleneni, uyku senin ananı bacı...ııı..biiiiip.*